Groene energie voor zakelijke gebruikers

  • 100% groene energie
  • Van Nederlandse bodem
  • Met bosgecompenseerd gas
Bekijk onze tarieven

Stap met jouw bedrijf over op groene energie

Wil je met jouw bedrijf bijdragen aan een duurzamer Nederland? Stap over op zakelijke energie van Greenchoice en gebruik voortaan 100% hernieuwbare energie van eigen bodem! Dit levert dubbel winst op: voor jouw bedrijf én voor het milieu. De afgelopen 12 jaar hebben we al zo’n 35.000 bedrijven geholpen om duurzamer te ondernemen. Kies jij ook voor de beste zakelijke energieleverancier van Nederland? Sluit je zakelijke energie af bij Greenchoice en maak Nederland weer een stukje groener!

Groene stroom voor de zaak

Onze zakelijke klanten krijgen uitsluitend écht groene stroom, opgewekt uit natuurlijke bronnen uit Nederland. Als ondernemer heb je bij Greenchoice de keuze tussen stroom uit windenergie en biomassa: 100% hernieuwbare energie en van eigen bodem. Door te kiezen voor groene zakelijke stroom van Greenchoice help je ons te investeren in duurzame projecten, zoals moderne windmolenparken in Nederland. Zo helpt jouw keuze ons te investeren in een duurzame toekomst voor heel Nederland!

Bosgecompenseerd gas voor jouw bedrijf

Bij Greenchoice kies je als ondernemer voor bosgecompenseerd gas. Wij  compenseren  CO2-uitstoot door het aanplanten en beschermen van bomen. Dit doen we door verschillende bosprojecten, in Nederland en over de hele wereld. Deze bosprojecten hebben VCS - CCB certificering.

Jouw groene partner voor zakelijke energie

Wil jij meer groene stappen zetten? Wordt dan een zakelijke energiepartner van Greenchoice! Wij gaan verder dan het leveren van groene zakelijke energie, want er zijn veel meer manieren om bij te dragen aan een duurzamer Nederland. Zo ondersteunen wij onze zakelijke klanten bij het opwekken van hun eigen energie en het terugdringen van hun energieverbruik door middel van innovaties. Ook helpen wij onze partners bij het delen van resources, zodat de winst voor alle partijen nog groter wordt. Bij elk bedrijf is er meer te winnen met groen, ook bij jou!

Herkomst zakelijke energie

Als ondernemer ken je het belang van vertrouwen. Daarom biedt Greenchoice zekerheid via de garantie van oorsprong, zodat jij zeker weet dat de energie die je van ons af neemt echt groen is. Hiermee zie je precies waar jouw stroom vandaan komt en weet je zeker dat jouw bedrijf groen bezig is. Ons stroometiket 2020 laat je zien uit welke bronnen onze duurzame energie komt. In het etiket vind je de herkomst van onze groene stroom, uitgesplitst in één helder overzicht.

Stap met jouw bedrijf over op Greenchoice zakelijk

Kies voor 100% groene stroom van eigen bodem en bosgecompenseerd gas

Bekijk onze tarieven
Logo Greenchoice Greenchoice
4,5 5
Greenchoice 4 5879 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg