Energie bespaarregelaar

 • Verlaag je energierekening
 • Concreet bespaaractieplan op maat
 • Direct inzicht in je energieverbruik en kostenbesparing

Let op!

De actie voor gratis energiescans is op dit moment gesloten. Houd de nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie.

 

De Energiebespaarregelaar

Direct je energierekening verlagen zonder grote investeringen? Dat kan met de Energiebespaarregelaar. Door energieverspilling binnen je bedrijf tegen te gaan, bespaar je al snel op je energieverbruik.

Met de Energiebespaarregelaar heb je niet alleen inzicht in je energieverspilling, je krijgt ook een bespaaractieplan die je direct kunt toepassen. Zo bespaar je op je energiekosten door te verduurzamen.

De Energiebespaarregelaar in 90 seconden

In 5 stappen een lagere energierekening

 1. 1
  Intake
  Een gecertificeerde energieadviseur brengt op locatie het energieverbruik in kaart. Welke systemen en installaties zijn er aanwezig en hoe zijn ze ingesteld? Op basis van jouw doelen stelt de energieadviseur een aantal eerste bespaaracties voor je op.
 2. 2
  Uitgebreide energiescan op maat
  Wij monitoren een aantal weken alle relevante energiedata van jouw bedrijf. Hierna stellen wij een uitgebreide energiesituatie voor je op. Ook vergelijken wij jouw bedrijf met de data van duizenden andere bedrijven. Op basis van deze energiescan op maat stelt de energieadviseur jouw persoonlijke bespaaractieplan op. Je krijgt advies over investeringen én hoeveel ze opleveren.
 3. 3
  Alles-in-1 overzicht
  Met behulp van het online dashboard houd je inzicht in je energieverbruik en CO2-uitstoot. Hier vind je ook al je bespaaracties en zie je direct wat zij opleveren, zowel financieel als in bespaarde CO2-uitstoot.
 4. 4
  Belastingvoordelen en wetgeving
  De adviseur maakt je wegwijs in de verschillende subsidies en duurzame stimuleringsregelingen van overheidsdiensten. Optioneel handelt de energieadviseur ook gelijk de Informatieplicht (Wet milieubeheer) voor je af.
 5. 5
  Bespaar en optimaliseer met je adviseur
  Jouw energieadviseur staat ieder moment voor je klaar. Bijvoorbeeld om mee te kijken met een isolatieofferte. Jaarlijks evalueer je of het actieplan nog past bij jouw situatie en doelen.

Actueel inzicht in je verbruik

Via het online dashboard zie je een overzicht van het verbruik. En wordt er een afwijkend patroon geregistreerd, zoals een ongebruikelijke piek in het verbruik? Dan ontvang je automatisch een melding.

Inzicht in je financiële besparing

Via het online dashboard zie je gelijk wat je gerealiseerde energiebesparing financieel oplevert. Ook zie je alle bespaaracties voor jouw bedrijf op een rij. Je ziet wat ze kosten én opleveren.

Over EnergiePartners

Voor de Energiebespaarregelaar werkt Greenchoice samen met EnergiePartners. EnergiePartners is een onafhankelijk energieadviesbureau voor bedrijven. Ook hebben zij ruime ervaring als toezichthouder en handhaver voor overheidsdiensten. EnergiePartners werkt alleen met de beste kwaliteit. Daarom beschikken al hun energieadviseurs minimaal over een post-HBO opleiding aan de PHOE. Met hun eigen ontwikkelde methode en nieuwste technologie geven zij praktische bespaaracties die je direct geld opleveren.

Voorwaarden

Hier vind je de actievoorwaarden en de algemene voorwaarden voor de Energiebespaarregelaar.