Greenchoice is al sinds de oprichting een groene leverancier, en daarom helpen wij andere bedrijven om hun duurzame visie te realiseren. Duurzaam ondernemen kan op verschillende manieren. Door zonnepanelen op je dak te plaatsen, door windenergie uit Nederland te kiezen of andere duurzame energieoplossingen. Wij denken graag mee!

Lees meer over

Zonnepanelen voor ondernemers

Zo kan je zelf groene energieproducent worden, door op de zaak energie op te wekken met eigen zonnepanelen. Dat is duurzaam, goed voor het milieu én je energierekening! Onze dochteronderneming KiesZon ontwikkelt grote zakelijke zonprojecten op daken en ontzorgt klanten volledig op het gebied van zonnestroom.

KiesZon organiseert binnen een operational lease, dakhuur of koopconstructie de ontwikkeling, financiering, realisatie en de exploitatie van grootschalige zonnestroomprojecten op daken of in veldopstelling. Voor onder meer logistiek dienstverleners, vastgoedontwikkelaars en overheidsinstanties. Zo zorgt KiesZon ervoor dat de vrij zonne-energie die voor handen is, ten volle benut wordt en dat organisaties die zoeken naar een duurzamere wijze van ondernemen volledig worden ontzorgd.

Zelf eigen bron kiezen

We denken mee in de behoefte van klant waarbij onze strategie duurzaam dichtbij centraal staat. Wij bemiddelen graag tussen bedrijven en duurzame energieprojecten uit de regio. Afhankelijk van de wens van de klant bieden we hier duurzame producten op maat: energie uit eigen gemeente of van een specifieke opwekbron of producent.

Duurzame energieoplossingen voor gebouwen

Onze partner bijZON ontwikkelt duurzame energieoplossingen voor gebouwen. Denk aan lokale aardwarmte en zonne-energie in combinatie met slimme regeltechnieken voor optimaal rendement. bijZON bedenkt, bouwt, beheert en regelt alles eromheen. De gebouweigenaren hebben er geen omkijken naar, net als de bewoners of gebruikers. Zo brengen we samen met de ondernemers een duurzaam en gasvrij Nederland iedere dag een stapje dichterbij en versnellen we de energietransitie.

Neem contact op met één van onze accountmanagers voor meer informatie.

De beste zakelijke energieleverancier?

Als je kiest voor zakelijke energie van Greenchoice, kies je voor uitstekende persoonlijke service. Goede bereikbaarheid vinden wij net als jij ontzettend belangrijk. Niet voor niets scoren wij hoog in externe onderzoeken naar klantwaardering. De Consumentenbond heeft ons beoordeeld op onze service, klantgerichtheid en duurzaamheid. Wij scoren een 8,6 en zijn daarom de beste!

Voor onze zakelijke klanten hebben wij een speciaal klantenservice team. Bij Greenchoice word je direct met jouw energiezaken geholpen door een van onze eigen deskundige medewerkers.

Is aanmelden eenvoudig?

Indien je ons op tijd van de juiste informatie voorziet, merk je helemaal niets van jouw overstap. Wij zorgen ervoor dat je stroom en gas geleverd krijgt op het moment dat jij dat nodig hebt. Betrek je een nieuw pand, geef dan 2 weken voor de sleuteloverdracht jouw nieuwe adres gegevens door. Voor de levering van duurzame stroom en bosgecompenseerd gas kun je jezelf bij Greenchoice aanmelden via de zakelijke aanmeldpagina.

Hoe kan ik meterstanden doorgeven?

Heb je een verzoek van ons ontvangen om je meterstanden door te geven? Deze vragen wij op als je nieuwe klant bent, verhuist en om de jaarnota op te maken.

Je meterstanden kun je opgeven via Mijn Greenchoice. Zo voorkom je dat wij deze standen moeten inschatten. Heb je een slimme of telemetrische meter? Dan wordt deze uitgelezen en hoef je jouw meterstanden niet aan ons door te geven. Voorwaarde is dan wel dat jouw slimme meter administratief aan staat.

Welke betaalmogelijkheden heb ik?

Greenchoice werkt met automatische incasso. Rond de 6e van de maand incasseren wij automatisch het termijnbedrag voor de lopende maand van jouw rekening. Rond de 10e van de maand doen wij bij- en terugbetalingen naar aanleiding van nota’s. Automatische incasso is een snelle, efficiënte manier van betalen waar je zelf geen omkijken naar hebt. Mocht de incasso in het begin van de maand niet lukken wegens saldotekort, dan proberen wij het rond de 26ste van de maand nog eens.

Vragen? Wij helpen je graag.

Telefoon

010 850 06 61

Op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.

E-mail Zakelijk

E-mail Grootzakelijk