Greenchoice en De Groene Stroomfabriek

Greenchoice en de Groene Stroomfabriek gaan samen verder

Begin dit jaar is de Groene Stroomfabriek onderdeel geworden van energieleverancier Greenchoice. Het is goed nieuws voor de vergroening van ons land. Vanuit één gezamenlijke organisatie gaan we nog meer investeren in onze groene missie: een duurzaam Nederland met 100% groene stroom van eigen bodem.

Wat betekent dit voor u als klant?

Als klant merkt u er weinig van. Er verandert namelijk niets aan de leveringstarieven die u met de Groene Stroomfabriek hebt afgesproken. U heeft als het goed is bericht van ons ontvangen toen uw contract is overgenomen.

Man en vrouw voor een windmolen
Illustratie van twee bomen

We vormen dé partner voor lokale energieprojecten

We bundelen onze ervaring met lokale energieprojecten en energiecoöperaties. Samen ondersteunen we er nu al meer dan 200 en het worden er elke dag meer. Zo betrekken we nog meer consumenten bij de opwek van hun eigen groene stroom.

Illustratie van een zonnepaneel met een zon er boven

We vormen dé koploper in duurzaamheid

In het duurzaamheidsonderzoek van De Consumentenbond (e.a.) onder energieleveranciers scoren we allebei hoge cijfers en behoren we tot de koplopers in duurzaamheid. Onze energie blijft dus net zo groen als dat u van ons gewend bent!

Illustratie van een poppetje met een headset op

We vormen dé klantvriendelijkste energieleverancier van Nederland

Onze service aan klanten wordt er samen alleen maar beter op! We combineren de gewaardeerde service van de Groene Stroomfabriek met die van Greenchoice, die 8 jaar op rij door MarketResponse werd uitgeroepen tot beste energieleverancier en meerdere keren in de prijzen viel als klantvriendelijkste energiebedrijf. We zijn betrokken bij de klant, komen beloftes na, doen niet moeilijk over formaliteiten, geven fouten toe én lossen ze op.