Een offerte voor jouw grootverbruikaansluiting

Heb je een grootverbruikaansluiting? Dan kan je hier eenvoudig een offerte aanvragen. Onze accountmanagers nemen jouw aanvraag binnen 5 werkdagen in behandeling. Hebben we extra informatie nodig? Dan nemen we eerst even contact met je op om alles door te nemen.

Wat is een grootverbruikaansluiting?

We spreken bij stroom over grootverbruik als de aansluiting groter is dan 3 x 80 ampère. Bij gas valt een G25-gasaansluiting met een capaciteit groter dan 40 m3 per uur onder grootverbruik. Je ontvangt voor een grootverbruikaansluiting facturen van jouw energieleverancier én van jouw netbeheerder.

Een persoonlijke aanpak

Wij helpen je besparen met actueel inzicht in het verbruik en overzichtelijke facturen. Ook geven we graag passend besparingsadvies. Door slim om te gaan met je energieverbruik bespaar je als bedrijf kosten en maken we Nederland samen groener.

Wek eigen energie op

Samen bekijken we de mogelijkheden om als bedrijf je eigen energie op te wekken, bijvoorbeeld door zonnepanelen te plaatsen op het dak van jouw kantoorgebouw. Zo ben je groen bezig voor het klimaat en zorg je voor een besparing op de kosten van energie.

Contact met Greenchoice

Telefoon grootzakelijk

Werkdagen tussen 09:00 en 17:00

E-mail grootzakelijk

Reactie binnen 5 werkdagen

Telefoon ex-DGS klant

Werkdagen tussen 09:00 en 17:00

Kies dit nummer als je klant was bij De Groene Stroomfabriek.

Logo Greenchoice Greenchoice
5 5
Greenchoice 4 6658 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg