Vrouw blaast tegen een papieren windmolentje. Ze is opgewekt, net als de windstroom van Greenchoice.

Energie voor mkb

Greenchoice voor mkb

Greenchoice Zakelijk helpt jou als mkb’er. Door samen stappen te nemen om energie te besparen en bijvoorbeeld zonnepanelen of laadpalen te plaatsen. Onze zakelijke stroom wordt opgewekt uit Nederlandse windenergie of biomassa. Daarnaast combineren we jouw zakelijke gasverbruik met het aanplanten, herstellen en beschermen van bos en natuur in binnen- en buitenland

Zakelijke energie voor mkb

Wat voor zakelijke energie jij nodig hebt, ligt aan het soort bedrijf. Ligt het verbruik van jouw bedrijf onder 135.000 kWh en 35.000 m3 en is je bedrijf niet aan huis? Dan ben je (meestal) mkb'er.

Meer informatie

Zakelijke energie besparen

We doen allemaal ons best om zoveel mogelijk energie te besparen. Thuis, maar ook op de zaak. Ontdek per branche wat jij kunt doen om energie te besparen.
Persoon zit bellend met Greenchoice op een bank

Je termijnbedrag bij Greenchoice Zakelijk

Je termijnbedrag is gebaseerd op het verwachte jaarverbruik op jouw adres. Wil je weten hoe het termijnbedrag precies is opgebouwd? En hoe je deze zelf kunt aanpassen?
Twee mensen geven elkaar een high five in een kantoor. Ze zijn blij met hun groene energie.

Een zakelijk contract bij greenchoice?

Ben je klaar om de stap te maken en een zakelijk energiecontract af te sluiten? Om de overgang zo fijn mogelijk te maken vertellen we je alles wat je moet weten.

Ik wil iets weten

Op zoek naar meer informatie? Kies het onderwerp waar je meer over wilt weten.

Stap over op Greenchoice Zakelijk

Wil je je aanmelden of heb je vragen over ons aanbod? Laat ons terugbellen wanneer het jou uitkomt.

Bel mij terug