Bereken je tarief

kWh
Normaal
kWh
Dal
kWh
m3
Makkelijk & altijd opzegbaar 1 jaar voordelige prijs 3 jaar zekerheid van een scherpe prijs 5 jaar zekerheid van een scherpe prijs
per maand
per jaar
Aanmelden
Tarievenspecificatie

Stap over op Zonvoordeel

Update 19 april: vanwege de marktsituatie en de hoge gasprijzen bieden wij momenteel geen nieuwe vaste contracten aan. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Onze droom is dat iedereen zijn eigen energie duurzaam opwekt en meedoet met de overstap naar groene stroom. Jij als ZonneDeler hebt deze stap inmiddels gezet! Daarom belonen we je met een extra hoge ZonneRente op jouw ZonneDelen als je klant wordt bij Greenchoice. Je profiteert via het Zonvoordeelcontract bovendien van een aantrekkelijk tarief dat 1 jaar vaststaat.  

Jouw voordelen op een rij:

 

Als je je aanmeldt via deze pagina krijg je nu tijdelijk een gratis ZonCadeau! Dit is een voucher t.w.v. €50 om te investeren in een nieuw project van ZonnepanelenDelen. Via deze link vind je alle informatie en voorwaarden bij de voucher, plus een actueel overzicht van de lopende projecten waar je deze kunt inwisselen.

Iedereen kan meedoen

Greenchoice is als trotse partner van ZonnepanelenDelen betrokken bij vele tientallen zonne-energieprojecten. We vinden het belangrijk dat iedereen kan meedoen met de overstap naar groene energie én kan profiteren van de voordelen van eigen opwekking. Dus ook huishoudens zonder geschikt eigen dak, met een huurwoning of met een kleine beurs. Daarom zijn we erg enthousiast over de projecten van ZonnepanelenDelen.

Jouw voordeel als ZonneDeler

Jij helpt als ZonneDeler de overstap naar groene energie al een stap vooruit. Daar zijn we blij mee! Daarom beloont Greenchoice jou met extra rendement op jouw ZonneDelen als je overstapt op het Zonvoordeelcontract via deze pagina. Wat houdt dit in? Normaal gesproken bestaat jouw rendement uit het leveringstarief maal de hoeveelheid opgewekte stroom van jouw ZonneDelen. Als je overstapt op het Zonvoordeelcontract verhoogt Greenchoice dit rendement met 21%. Wij vergoeden jaarlijks jouw ZonneRente, inclusief het extra rendement.

Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 3,9 6819 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg