Samen Nederland groener maken?

Kies ook voor groene energie

Deelnemen aan zonprojecten via ZonnepanelenDelen is nóg interessanter als je klant wordt van Greenchoice. Waarom? Door de 21% extra zonnerente die wij uitkeren voor jouw ZonneDelen!

Aanmelden kan eenvoudig via de gele aanmeldbutton op deze pagina. Geheel zorgeloos, want wij regelen vervolgens jouw overstap naar Greenchoice.

Scherpe tarieven

Bekijk hieronder de specificatie van jouw energierekening. Je kunt zelf jouw persoonlijke situatie aanpassen. Onderstaande bedragen zijn exclusief het voordeel van de ZonneDelen en zal dus nog lager uitvallen! 

Het totaal tarief (incl. btw) is inclusief overheidsheffingen en btw. De overheidsheffingen en netbeheerkosten gelden voor het kalenderjaar 2018. De overheidsheffingen gelden voor een maximaal jaarverbruik van 10.000 kWh stroom en 170.000 m3 gas. Bij een hoger verbruik hoort een ander tarief van de overheidsheffingen en varieert het totaal tarief. De netbeheerkosten kunnen wijzigen per kalenderjaar of tussentijds als de aansluitwaarde van uw aansluiting verandert. Deze berekening is gebaseerd op een gemiddelde grootte van de aansluitingen (3x25A voor stroom en G6 voor gas). De kosten kunnen afwijken van de kosten die o.b.v. uw verbruik maandelijks bij u in rekening worden gebracht.

Logo Greenchoice Greenchoice
5 5