Bereken je tarief

kWh
Normaal
kWh
Dal
kWh
m3
Een variabele prijs
per maand
per jaar
Aanmelden
Tarievenspecificatie

Stap over op Zonvoordeel

Onze droom is dat iedereen zijn eigen energie duurzaam opwekt en meedoet met de overstap naar groene energie.

Jij als ZonneDeler hebt deze stap inmiddels gezet! Daarom belonen we je met een extra hoge ZonneRente op jouw ZonneDelen als je klant wordt bij Greenchoice. Je profiteert via het Zonvoordeelcontract bovendien van een scherp, vast tarief. 

Jouw voordelen op een rij:

  • 21% bonusrente op jouw ZonneDelen
  • Voordelige vaste tarieven 
  • Op basis van Hollandse zonnestroom
  • Klantvriendelijkste energieleverancier (MarketResponse 2020)


Als je je aanmeldt via deze pagina krijg je nu tijdelijk een voucher t.w.v. €50 cadeau om te investeren in een nieuw project van ZonnepanelenDelen! Kijk hier voor de voorwaarden.

Doe je mee?

Overstappen is heel eenvoudig. Je hoeft je alleen aan te melden, wij regelen de rest. Bekijk hiernaast wat jouw voordeel is. En je ontvangt daarnaast nog jaarlijks de opbrengst van je ZonneDelen met extra rendement. Sluit je dus ook aan bij de groenste energiebeweging van Nederland!

Over jouw deelname aan onze gezamenlijke zonne-energieprojecten

Iedereen kan meedoen

Greenchoice is als trotse partner van ZonnepanelenDelen betrokken bij vele tientallen zonne-energieprojecten. We verwachten binnenkort alweer het 100ste project te kunnen lanceren.

We vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen in de overgang naar groene energie èn kan profiteren van zonne-energie. Dus ook huishoudens zonder geschikt eigen dak, in een huurwoning of met een kleine beurs. Daarom zijn we erg enthousiast over de projecten van ZonnepanelenDelen!

Jouw voordeel als ZonneDeler

Jij doet als ZonneDeler inmiddels al mee, en helpt de overgang naar groene energie een stap vooruit. Daar zijn we blij mee! Daarom beloont Greenchoice jou met extra rendement op jouw ZonneDelen als je overstapt op het Zonvoordeelcontract via deze pagina.

Het extra rendement bestaat uit een bonus op jouw leveringstarief bij Greenchoice. Normaal gesproken bestaat jouw rendement uit het leveringstarief maal de hoeveelheid opgewekte stroom van jouw ZonneDelen. Maar Greenchoice verhoogt deze met 21%. Bovendien wordt jouw ZonneRente jaarlijks via Greenchoice verrekend; dus inclusief het extra rendement.

Een voucher t.w.v. €50 als je nu overstapt

Als je nu overstapt, ontvang je via ZonnepanelenDelen een voucher t.w.v. €50! Hiermee kun je twee ZonneDelen aanschaffen in een nieuw project naar keuze waar Greenchoice partner is. Via deze link vind je alle informatie en voorwaarden bij de voucher, plus een actueel overzicht van de lopende projecten waar je deze in kunt wisselen.

Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 4,1 5153 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg