Zonnestroom via Univé

Energie voor een vast én scherp tarief

Hartelijk dank voor je interesse

Klanten van Univé krijgen een exclusief aanbod, energie voor een vast én scherp tarief.

Bereken snel jouw aanbod!

Afsluiten kan direct online. Je kunt ook eerst bellen met Univé via 0592-348987 (tijdens kantooruren). Of een afspraak maken voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek met een energieadviseur van Univé.

Je krijgt zonnestroom uit de regio, opgewekt door agrarische Univé-klanten en aangevuld met andere groene stroom uit Nederland. Een deel van de energieprijs investeert Univé weer in zonnepanelen op de daken van andere agrariërs. Zo verduurzamen we samen de regio. Doe je ook mee?

Groene stroom afsluiten met Aardgas met Natuur voor Morgen

Wanneer je energie afsluit bij Greenchoice, krijg je naast 100% groene stroom uit Nederland ook Aardgas met Natuur voor Morgen. Dit houdt in dat we de uitstoot van al jouw gasverbruik combineren met het aanplanten en beschermen van natuur binnen verschillende bosprojecten. Benieuwd uit welke bronnen onze stroom komt? Bekijk ons stroometiket 2023, waarin alle bronnen zijn uitgesplitst in één helder overzicht. 

Bespaar op je energie

Tarievenspecificatie

Hieronder vind je een overzicht van jouw verwachte totale kosten per jaar. Dit is gebaseerd op de situatie die je hebt ingevuld onder 'Bereken jouw tarief'.