Bereken je tarief

kWh
Normaal
kWh
Dal
kWh
m3
Makkelijk & altijd opzegbaar 1 jaar voordelige prijs 3 jaar zekerheid van een scherpe prijs 5 jaar zekerheid van een scherpe prijs
per maand
per jaar
Aanmelden
Tarievenspecificatie

Profiteren van voordelige groene energie in (en rond) Dalfsen

Word lid van Dalfsen Stroomt en stap over naar Greenchoice.

Kies voor:

  • Scherp tarief
  • 100% Duurzaam
  • Lokaal opgewekte groene stroom en bosgecompenseerd gas

 

Duurzaam Dichtbij

Greenchoice streeft naar 100% lokaal opgewekte duurzame energie. Coöperatie Dalfsen Stroomt wekt duurzame energie op in, rond én voor Dalfsen. We bundelen onze krachten. Samen maken we Dalfsen en omgeving duurzamer. En als inwoner van Dalfsen, of een van de aangrenzende postcodes, kunt u daarvan profiteren.

Dalfsen Stroomt realiseert duurzame opwek projecten. Allereerst door zo’n 2.000 zonnepanelen op het dak van een lokaal houtbedrijf te installeren. Leden van de coöperatie kunnen participeren in dit zonnepark. U deelt dan mee in duurzame, lokaal opgewekte elektriciteit, voor de bijzonder lage investering van 37,50 euro per paneel.

Greenchoice verzorgt de doorlevering van de opgewekte groene stroom aan de leden van Dalfsen Stroomt. Ook leveren we bosgecompenseerd gas aan gezinnen en bedrijven binnen de regio. Dat houdt in dat wij de uitstoot van uw gasverbruik compenseren door bos aan te planten en te beschermen binnen verschillende bosprojecten.

Doe mee!

Heeft u postcode 7721, 7722, 7711, 7731, 7734, 7738, 7739, 8026, 8028, 8055, 8141, 8146 of 8152? Dan kunt u lid worden van Dalfsen Stroomt. Bovendien profiteert u van een lager tarief bij Greenchoice. Vul rechtsboven uw gegevens in. Dan ziet u hieronder wat uw tarief wordt bij Greenchoice als lid van Dalfsen Stroomt. Vergelijk dit met het reguliere tarief, dat u op onze homepage berekent.

Doet u mee?!

U meldt zich hieronder aan bij Greenchoice. Greenchoice zorgt ervoor dat het contract bij uw huidige leverancier wordt opgezegd. Heeft u een meerjarig contract met uw huidige leverancier? Neem dan eerst contact op met Dalfsen Stroomt. 

Meer weten?
Kijk voor uitgebreide informatie op de website van Dalfsen Stroomt. En neem contact op bij vragen.

Overstappen

Bij een overstap naar Greenchoice zegt Greenchoice jouw contract op bij jouw huidige leverancier. Je hebt hier geen omkijken naar. Mocht je nog een lopend contract hebben, dan nemen wij de boete van je huidige leverancier over wanneer je overstapt op een contract van 3 jaar. Deze voorwaarde is alleen geldig als je overstapt vanaf een consumenten contract, van zakelijke contracten kunnen wij geen boete compenseren.

Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 4,1 5811 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg