Bereken je tarief

kWh
Normaal
kWh
Dal
kWh
m3
Makkelijk & altijd opzegbaar 1 jaar voordelige prijs 3 jaar zekerheid van een scherpe prijs 5 jaar zekerheid van een scherpe prijs
per maand
per jaar
Aanmelden
Tarievenspecificatie

100% Winduniestroom van Energy Egg Farm

Duurzame stroom voor de toekomst uit wind
Windmolens zetten windkracht om in stroom. Omdat je wind overal kan vinden, maakt dit het een uitstekende bron van stroom. Met behulp van de enorme rotorbladen op de windturbine wordt deze windkracht opgevangen en opgeslagen. Daarna wordt deze wind door de molen omgezet in groene stroom.

Wat maakt de stroom van Energy Egg Farm bijzonder?
    Opwekken van windstroom
    Wind raakt niet op
    Geen CO2-uitstoot
    Kan dag en nacht energie opwekken

Over Energy Egg Farm

Producenten zoals Energy Egg Farm zijn er weinig. Douwe en Grietje werken er hard aan om hun bedrijf zo duurzaam mogelijk te maken. Met een windmolen en 832 zonnepanelen is hun bedrijf niet alleen energieneutraal, maar wekken ze zelfs zeven keer meer op dan ze gebruiken. Dit komt omdat ze in Parrega op een geweldige locatie zitten die zich uitermate goed leent voor wind- en zonne-energie. Naast stroom opwekken staat het leven van de kippen voorop. Dat wil zeggen dat ze alle vrijheid hebben om te lopen, gevarieerd voer krijgen en geen antibiotica krijgen toegediend. Zo leven de kippen langer en leggen ze de lekkerste eitjes. Dit zorgt ervoor dat Douwe en Grietje met trots mogen zeggen dat ze het duurzaamste eitje van Nederland produceren.

Logo Greenchoice Greenchoice
4,5 5
Greenchoice 4 6705 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg