Bereken je tarief

kWh
Normaal
kWh
Dal
kWh
m3
Makkelijk & altijd opzegbaar 1 jaar voordelige prijs 3 jaar zekerheid van een scherpe prijs 5 jaar zekerheid van een scherpe prijs
per maand
per jaar
Aanmelden
Tarievenspecificatie

Kies voor groene stroom via Noviostroom

Stap over en steun hiermee Coöperatie Noviostroom UA. Kies voor:


 

Website Noviostroom

Nijmeegse coöperatie Noviostroom, samen maken we een duurzame buurt

Tijdens een verjaardagsfeestje ontstond het idee. Waarom gaan we onze buurt niet zelf duurzamer maken ? Na gesprekken in de buurt blijkt dat de vereniging Nijmegen Atletiek denkt over  het installeren van zonnepanelen op hun clubhuisdak.  Al snel wordt het idee omgezet in actie: Coöperatie Noviostroom wordt eind 2018 opgericht en in korte tijd melden zich meer buurtbewoners aan om te investeren in zonnepanelen.

Een coöperatie oprichten is snel gedaan, het realiseren van een zonne-installatie blijkt iets ingewikkelder. Door inzet van onze leden en steun van Power2Nijmegen lukt het dan toch: vanaf 11 juni 2019 produceert ons eerste zonnedak in de wijk Brakkestein duurzame zonnestroom. Een dak met 150 zonnepanelen voorziet de atletiekvereniging en twaalf gezinnen van duurzame elektriciteit. Noviostroom kiest ervoor om de zonnestroom aan leverancier Greenchoice te verkopen omdat zij een helder, goed voorstel hebben om met de coöperatie samen te werken. De meeste leden van Noviostroom kiezen zelf ook Greenchoice als energieleverancier zodat zij in feite hun eigen zonnestroom weer kunnen consumeren !

Noviostroom is alweer  op zoek naar een tweede dak in de buurt om weer een Zonne-installatie van Noviostroom te plaatsen. Meer informatie vindt je op de website: www.noviostroom.nl.

Doet u mee?!

Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 3,9 6819 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg