Leven van de Wind Vriendentarief

Bereken je tarief

kWh
Normaal
kWh
Dal
kWh
m3
Makkelijk & altijd opzegbaar 1 jaar voordelige prijs 3 jaar zekerheid van een scherpe prijs 5 jaar zekerheid van een scherpe prijs
per maand
per jaar
Aanmelden
Tarievenspecificatie

100% Winduniestroom van Leven van de wind

Vader Huib en zoon Jacco de Graaf zijn de trotse eigenaren van een boerderij in de Wieringermeerpolder waar ze uien, aardappelen en tarwe verbouwen én windenergie produceren. Met hun eigen windmolen op het erf zijn ze lid van Windunie. Echtgenote Marbel beheert Bezoekboerderij Leven van de wind en maakt samen met Windunie en Greenchoice mogelijk dat de groene stroom van die molen bij u thuis geleverd kan worden. Kies dus voor Winduniestroom van Leven van de Wind! 

Nu: een exclusief actietarief voor vrienden en familie die Leven van de Wind!    

Over Windunie

Coöperatie Windunie behartigt de belangen van ruim 225 leden. Veel van deze leden zijn agrariërs met een windmolen op hun erf, die zo bijdragen aan de opwek van groene stroom. Gezamenlijk produceren ze 20% van alle Nederlandse windenergie en daarmee zijn ze de grootste producent van windenergie op land.

Windunie is actief vanaf de ontwikkeling van windenergieprojecten tot exploitatie, inclusief beheer en handel in stroom. Omdat we vrijwel uitsluitend werken met grondeigenaren, veelal agrariërs, draagt de coöperatie bij aan lokale duurzame stroomopwekking, versterking van de positie van agrarische ondernemers en de ontwikkeling van de regionale economie.

Logo Greenchoice Greenchoice
4,5 5
Greenchoice 4 6705 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg