Bereken je tarief

kWh
Normaal
kWh
Dal
kWh
m3
Makkelijk & altijd opzegbaar 1 jaar voordelige prijs 3 jaar zekerheid van een scherpe prijs 5 jaar zekerheid van een scherpe prijs
per maand
per jaar
Aanmelden
Tarievenspecificatie

Kies ook voor groene energie via KempenEnergie

KempenEnergie is een energiecoöperatie die zich richt op advies voor energiebesparing, het aanbieden van groene stroom en het zelf lokaal opwekken van duurzame stroom in de Kempen. KempenEnergie wil alle inwoners van de Kempengemeenten toegang geven tot de maatschappelijke en financiële voordelen van lokaal opgewekte schone energie. U kunt via KempenEnergie groene energie afnemen bij Greenchoice. En als u klant wordt, ontvangt KempenEnergie een vergoeding van Greenchoice. KempenEnergie investeert die vergoeding samen met haar leden in lokale projecten.

U krijgt écht groene stroom en bosgecompenseerd gas geleverd. Duurzaam en dichtbij.

Overstappen

Bij een overstap naar Greenchoice zegt Greenchoice jouw contract op bij jouw huidige leverancier. Je hebt hier geen omkijken naar. Mocht je nog een lopend contract hebben, dan nemen wij de boete van je huidige leverancier over wanneer je overstapt op een contract van 3 jaar. Deze voorwaarde is alleen geldig als je overstapt vanaf een consumenten contract, van zakelijke contracten kunnen wij geen boete compenseren.

Logo Greenchoice Greenchoice
5 5
Greenchoice 4 6655 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg