Samen Someren groener maken?

Kies voor groene energie via ZummerePower

Sinds 1 januari 2017 kunt u via Greenchoice onder de vlag van ZummerePower lokaal opgewekte stroom afnemen. Deze stroom wordt opgewekt door de vergister van Greenlake Systems uit Lierop. De vergister levert genoeg stroom voor de gebouwen van de gemeenten Asten en Someren en voor 150 huishoudens in Someren.

 

 

U krijgt 100% stroom uit Nederlandse biomassa en 100% bosgecompenseerd gas geleverd. Duurzaam en dichtbij.

Groene stroom

NL Biomassa100%

Groen gas

Bosgecompenseerd gas100%

Scherpe tarieven

Duurzaam hoeft niet duur te zijn: bij Greenchoice bent u altijd verzekerd van een scherp tarief. Of u nu voor onze variabele tarieven gaat, of voor onze vaste tarieven, u krijgt gegarandeerd 100% duurzame energie zonder dat u te veel betaalt.

Het totaal tarief (incl. btw) is inclusief overheidsheffingen en btw. De overheidsheffingen en netbeheerkosten gelden voor het kalenderjaar 2018. De overheidsheffingen gelden voor een maximaal jaarverbruik van 10.000 kWh stroom en 170.000 m3 gas. Bij een hoger verbruik hoort een ander tarief van de overheidsheffingen en varieert het totaal tarief. De netbeheerkosten kunnen wijzigen per kalenderjaar of tussentijds als de aansluitwaarde van uw aansluiting verandert. Deze berekening is gebaseerd op een gemiddelde grootte van de aansluitingen (3x25A voor stroom en G6 voor gas). De kosten kunnen afwijken van de kosten die o.b.v. uw verbruik maandelijks bij u in rekening worden gebracht.

Logo Greenchoice Greenchoice
5 5