Coöperatie Zon Kleine Veld 33a

Bereken je tarief

kWh
Normaal
kWh
Dal
kWh
m3
Makkelijk & altijd opzegbaar 1 jaar voordelige prijs 3 jaar zekerheid van een scherpe prijs 5 jaar zekerheid van een scherpe prijs
per maand
per jaar
Aanmelden
Tarievenspecificatie

Samen duurzame keuzes maken

Stap over en steun hiermee Coöperatie Zon Kleine Veld 33a. Kies voor:

  • Scherp tarief
  • 100% Duurzaam
  • Nederlandse groenestroom en bosgecompenseerd gas

 

Duurzaam Dichtbij

Wij streven naar 100% lokaal opgewekte duurzame energie. Samen met onze leden willen we Dalen en omgeving duurzamer maken. Dit doen we door het uitvoeren van duurzame opwek projecten en het leveren van groene energie. Wij leveren groene stroom en bosgecompenseerd gas aan gezinnen en bedrijven binnen de regio.

Uiteindelijk willen we dat alle energie die in ons gebied nodig is, ook hier opgewekt wordt. Op weg naar dat doel werken wij samen met de landelijke energieleverancier Greenchoice.

Doet u mee?!

Overstappen

Bij een overstap naar Greenchoice zegt Greenchoice jouw contract op bij jouw huidige leverancier. Je hebt hier geen omkijken naar. Mocht je nog een lopend contract hebben, dan nemen wij de boete van je huidige leverancier over wanneer je overstapt op een contract van 3 jaar. Deze voorwaarde is alleen geldig als je overstapt vanaf een consumenten contract, van zakelijke contracten kunnen wij geen boete compenseren.

Logo Greenchoice Greenchoice
5 5
Greenchoice 4 6655 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg