Vinkenbuurt Stroomt

Bereken je tarief

kWh
Normaal
kWh
Dal
kWh
m3
Makkelijk & altijd opzegbaar 1 jaar voordelige prijs 3 jaar zekerheid van een scherpe prijs 5 jaar zekerheid van een scherpe prijs
per maand
per jaar
Aanmelden
Tarievenspecificatie

Profiteren van voordelige groene stroom in Vinkenbuurt

Word lid van Vinkenbuurt Stroomt en stap over naar Greenchoice.

Kies voor:


 

Duurzaam Dichtbij

Greenchoice streeft naar 100% lokaal opgewekte duurzame stroom. Coöperatie Vinkenbuurt Stroomt wekt duurzame stroom op in, rond én voor Vinkenbuurt. We bundelen onze krachten. Samen maken we Vinkenbuurt en omgeving duurzamer. En als inwoner van Vinkenbuurt, of een van de aangrenzende postcodes, kunt u daarvan profiteren.

Vinkenbuurt Stroomt realiseert duurzame opwek projecten. Allereerst door zo’n 2.200 zonnepanelen op het dak van een lokaal boerenbedrijf te installeren. Leden van de coöperatie kunnen participeren in dit zonnepark. U deelt dan mee in duurzame, lokaal opgewekte elektriciteit, voor de bijzonder lage investering van 25 euro per paneel.

Greenchoice verzorgt de doorlevering van de opgewekte groene stroom aan de leden van Vinkenbuurt Stroomt. Ook levert zij bosgecompenseerd gas aan gezinnen en bedrijven binnen de regio. Dat houdt in dat wij de uitstoot van uw gasverbruik compenseren door bos aan te planten en te beschermen binnen verschillende bosprojecten.

Doe mee!

Heeft u postcode 7739, 7701, 7702, 7707, 7711, 7721, 7722, 7731 of 7738? Dan kunt u lid worden van Vinkenbuurt Stroomt. Bovendien profiteert u van een lager tarief bij Greenchoice. Vul rechtsboven uw gegevens in. Dan ziet u hieronder wat uw tarief wordt bij Greenchoice als lid van Vinkenbuurt Stroomt. Vergelijk dit met het reguliere tarief, dat u op onze homepage berekent.

Doet u mee?!

U meldt zich hieronder aan bij Greenchoice. Greenchoice zorgt ervoor dat het contract bij uw huidige leverancier wordt opgezegd. Heeft u een meerjarig contract met uw huidige leverancier? Neem dan eerst contact op met Vinkenbuurt Stroomt. 

Meer weten?
Kijk voor uitgebreide informatie op de website van Vinkenbuurt Stroomt. En neem contact op bij vragen.

Logo Greenchoice Greenchoice
4,5 5
Greenchoice 4 6693 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg