Bereken je tarief

kWh
Normaal
kWh
Dal
kWh
m3
Makkelijk & altijd opzegbaar 1 jaar voordelige prijs 3 jaar zekerheid van een scherpe prijs 5 jaar zekerheid van een scherpe prijs
per maand
per jaar
Aanmelden
Tarievenspecificatie

Kies voor groene energie via Coöperatie Spaarnezaam:

Stap over en steun hiermee Coöperatie Spaarnezaam. Kies voor

  • Scherp tarief
  • 100% Duurzaam
  • Nederlandse zonnestroom en bosgecompenseerd gas

 

Website Spaarnezaam

Duurzaam Dichtbij

Wij streven naar 100% lokaal opgewekte duurzame energie. Samen met onze leden willen we Haarlem en omgeving duurzamer maken. Dit doen we door het uitvoeren van duurzame energieprojecten en het leveren van groene energie. Wij leveren groene stroom en bosgecompenseerd gas aan gezinnen en bedrijven binnen de regio.

Uiteindelijk willen we dat alle energie die in ons gebied nodig is, ook hier opgewekt wordt. Op weg naar dat doel werken wij samen met de landelijke energieleverancier Greenchoice.

Doet u mee?!

 

Overstappen

Bij een overstap naar Greenchoice zegt Greenchoice jouw contract op bij jouw huidige leverancier. Je hebt hier geen omkijken naar. Greenchoice achterhaalt voor jou de einddatum van het contract. En natuurlijk wordt hierbij rekening gehouden met jouw opzegtermijn. Zo wordt voorkomen dat jij vroegtijdig overstapt en een opzegvergoeding in rekening gebracht krijgt van jouw huidige leverancier.

Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 4 6626 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg