Bereken je tarief

kWh
Normaal
kWh
Dal
kWh
m3
Makkelijk & altijd opzegbaar 1 jaar voordelige prijs 3 jaar zekerheid van een scherpe prijs 5 jaar zekerheid van een scherpe prijs
per maand
per jaar
Aanmelden
Tarievenspecificatie

Kies voor groene energie via Samenstroom

Stap over en steun hiermee Energie Coöperatie Samenstroom. Kies voor:

  • Scherp tarief
  • 100% Duurzaam
  • Nederlandse zonnestroom en bosgecompenseerd gas

 

Kijk op de website en neem contact met ons op!

Duurzaam Dichtbij

Samenstroom is een initiatief van en voor inwoners uit Belfeld, Steyl, Tegelen, Venlo, Blerick, Arcen, Lomm en Velden. Wij zijn maatschappelijk gericht en koppelen dat aan duurzaamheid – met duurzame energie als kernbegrip. Samenstroom brengt duurzame energie dichterbij en maken deze lokaal. Dat doen we samen; met en voor jou, jouw buurt, jouw wijk.
Samenstroom werkt samen met de gemeente Venlo en het Duurzaam Bouwloket. Met scholen, bedrijven en gemeenschapsaccommodaties organiseren we onder andere zonne-energie op hun daken. We zijn partner bij het plaatsen van elektrische deelauto’s in wijken en dorpen en zorgen voor financiële deelname van onze inwoners aan het windpark Greenport/Heierhoeve. Naast een aantrekkelijke rente op de inleg levert het windpark de deelnemende coöperaties voldoende geld op om te investeren in lokale duurzame projecten. 
Uiteindelijk willen we dat alle energie die in ons gebied nodig is, ook hier opgewekt wordt. Op weg naar dat doel werken wij samen met de landelijke energieleverancier Greenchoice.

Doet u mee?!

Overstappen

Bij een overstap naar Greenchoice zegt Greenchoice jouw contract op bij jouw huidige leverancier. Je hebt hier geen omkijken naar. Mocht je nog een lopend contract hebben, dan nemen wij de boete van je huidige leverancier over wanneer je overstapt op een contract van 3 jaar. Deze voorwaarde is alleen geldig als je overstapt vanaf een consumenten contract, van zakelijke contracten kunnen wij geen boete compenseren.

Logo Greenchoice Greenchoice
5 5
Greenchoice 4 6628 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg