Bereken je tarief

kWh
Normaal
kWh
Dal
kWh
m3
Makkelijk & altijd opzegbaar 1 jaar voordelige prijs 3 jaar zekerheid van een scherpe prijs 5 jaar zekerheid van een scherpe prijs
per maand
per jaar
Aanmelden
Tarievenspecificatie

Kies voor groene stroom via Samenstroom

Stap over en steun hiermee Energie Coöperatie Samenstroom. Kies voor:


 

Kijk op de website en neem contact met ons op!

Duurzaam Dichtbij

Samenstroom is een initiatief van en voor inwoners uit Belfeld, Steyl, Tegelen, Venlo, Blerick, Arcen, Lomm en Velden. Wij zijn maatschappelijk gericht en koppelen dat aan duurzaamheid – met duurzame energie als kernbegrip. Samenstroom brengt groene stroom dichterbij en maken deze lokaal. Dat doen we samen; met en voor jou, jouw buurt, jouw wijk.
Samenstroom werkt samen met de gemeente Venlo en het Duurzaam Bouwloket. Met scholen, bedrijven en gemeenschapsaccommodaties organiseren we onder andere zonne-energie op hun daken. We zijn partner bij het plaatsen van elektrische deelauto’s in wijken en dorpen en zorgen voor financiële deelname van onze inwoners aan het windpark Greenport/Heierhoeve. Naast een aantrekkelijke rente op de inleg levert het windpark de deelnemende coöperaties voldoende geld op om te investeren in lokale duurzame projecten. 
Uiteindelijk willen we dat alle energie die in ons gebied nodig is, ook hier opgewekt wordt. Op weg naar dat doel werken wij samen met de landelijke energieleverancier Greenchoice.

Doet u mee?!

Logo Greenchoice Greenchoice
4,5 5
Greenchoice 4 6705 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg