Rijn en IJssel energie

Bereken je tarief

kWh
Normaal
kWh
Dal
kWh
m3
Makkelijk & altijd opzegbaar 1 jaar voordelige prijs 3 jaar zekerheid van een scherpe prijs 5 jaar zekerheid van een scherpe prijs
per maand
per jaar
Aanmelden
Tarievenspecificatie

Kies ook voor groene energie via Rijn en IJssel energie

Rijn en IJssel energie is een coöperatie en een initiatief van inwoners uit de regio Rijn en IJssel. De coöperatie heeft geen winstoogmerk en biedt laagdrempelige mogelijkheden om samen duurzame energie op te wekken, zoals inkoopacties. En u kunt via Rijn en IJssel energie groene stroom en bosgecompenseerd gas afnemen bij Greenchoice. Wilt u ook meewerken aan een duurzamere regio Rijn en IJssel? Sluit dan aan. Samen zorgen de coöperatie leden voor steeds meer lokale opwek waarbij we willen zorgen dat de opbrengst bij de coöperatie en de leden blijft. Daarom een extra scherp tarief en een klantvergoeding voor de coöperatie. De stroom die we leveren is 100% zonnestroom uit talloze coöperatieve opwekprojecten.

Overstappen

Bij een overstap naar Greenchoice zegt Greenchoice jouw contract op bij jouw huidige leverancier. Je hebt hier geen omkijken naar. Mocht je nog een lopend contract hebben, dan nemen wij de boete van je huidige leverancier over wanneer je overstapt op een contract van 3 jaar. Deze voorwaarde is alleen geldig als je overstapt vanaf een consumenten contract, van zakelijke contracten kunnen wij geen boete compenseren.

Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 4,1 5811 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg