Bereken je tarief

kWh
Normaal
kWh
Dal
kWh
m3
Makkelijk & altijd opzegbaar 1 jaar voordelige prijs 3 jaar zekerheid van een scherpe prijs 5 jaar zekerheid van een scherpe prijs
per maand
per jaar
Aanmelden
Tarievenspecificatie

Kies ook voor groene energie via LochemEnergie

Energie besparen, en de overige energie zoveel mogelijk lokaal duurzaam opwekken. Op een coöperatieve, betaalbare manier. LochemEnergie is een coöperatie die werkt zonder winstoogmerk, en de leden hebben het voor het zeggen. Samen werken we zo aan een schonere en gezondere toekomst. Thuis, in eigen buurt, wijk, dorp, stad en op het platteland. Voor onszelf, en de generaties na ons, onze kinderen en kleinkinderen. Dat doen we graag voor, door en met iedereen in de gemeente Lochem. Particulieren, bedrijven en andere organisaties. Met nu al ruim 900 leden, en meer dan 50 vrijwilligers waar we supertrots op zijn!

Om ook voor de resterende stroom en gas die we nodig hebben een goed en duurzaam aanbod te kunnen doen, werken we samen met één van de beste en meest duurzame energieleveranciers: Greenchoice. Voor de tweede keer op rij verkozen tot beste en meest klantvriendelijke energieleverancier. Met scherpe tarieven en een Coöperatiekorting op stroom en gas. 

Mocht je huidige contract nog niet afgelopen zijn dan nemen wij de mogelijke boete van je huidige leverancier over wanneer je overstapt op een contract van 3 jaar. Deze voorwaarde is alleen geldig als je overstapt vanaf een consumenten contract, van zakelijke contracten kunnen wij geen boete compenseren.

Doe mee en sluit je aan door lid te worden en door over te stappen naar Greenchoice als energieleverancier. Zo help je de coöperatie ook aan de benodigde extra middelen. LochemEnergie ontvangt per lid/klant een bijdrage van Greenchoice, die weer gebruikt wordt voor nieuwe lokale duurzame projecten.

U krijgt 100% stroom uit Nederlandse zonneparken en 100% bosgecompenseerd gas geleverd. Duurzaam en dichtbij.

Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 4,1 5811 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg