Klimaatfonds Leek

Bereken je tarief

kWh
Normaal
kWh
Dal
kWh
m3
Makkelijk & altijd opzegbaar 1 jaar voordelige prijs 3 jaar zekerheid van een scherpe prijs 5 jaar zekerheid van een scherpe prijs
per maand
per jaar
Aanmelden
Tarievenspecificatie

Kies voor groene energie via Zonnepark Leek

Stap over en neem stroom af uit Zonnepark Leek. Kies voor:

  • Scherp tarief
  • 100% Duurzaam
  • Nederlandse zonnestroom en bosgecompenseerd gas

 

Duurzaam Dichtbij

Wij streven naar 100% lokaal opgewekte duurzame energie. We willen de omgeving duurzamer maken samen met de lokale betrokkenen. Zonnepark Leek is een park dat is ontwikkeld en gebouwd door Ecorus en is gefinancierd en wordt beheerd door Klimaatfonds Nederland.

Klimaatfonds Nederland is een kennis- en investeringsplatform voor de realisatie van grootschalige zonne-energieprojecten in Nederland. Klimaatfonds Nederland werkt hierbij samen met ontwikkelaars voor de structurering, financiering en bouw van de projecten en is tevens de lange termijn beheerder van de projecten. In het proces wordt veel aandacht besteedt aan lokale participatie en betrokkenheid, landschappelijke inpassing, evenals de duurzame realisatie van de zonneparken om zo bij te dragen aan een versnelde energietransitie met oog voor alle betrokkenen. 

Een belangrijk onderdeel van de lokale participatie is de mogelijkheid om tegen een scherp tarief stroom en gas af te nemen via Greenchoice.

www.klimaatfonds.nl

Overstappen

Bij een overstap naar Greenchoice zegt Greenchoice jouw contract op bij jouw huidige leverancier. Je hebt hier geen omkijken naar. Mocht je nog een lopend contract hebben, dan nemen wij de boete van je huidige leverancier over wanneer je overstapt op een contract van 3 jaar. Deze voorwaarde is alleen geldig als je overstapt vanaf een consumenten contract, van zakelijke contracten kunnen wij geen boete compenseren.

Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 4 6628 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg