Klimaatfonds Leek

Bereken je tarief

kWh
Normaal
kWh
Dal
kWh
m3
Makkelijk & altijd opzegbaar 1 jaar voordelige prijs 3 jaar zekerheid van een scherpe prijs 5 jaar zekerheid van een scherpe prijs
per maand
per jaar
Aanmelden
Tarievenspecificatie

Kies voor groene stroom via Zonnepark Leek

Stap over en neem stroom af uit Zonnepark Leek. Kies voor:


 

Duurzaam Dichtbij

Wij streven naar 100% lokaal opgewekte duurzame energie. We willen de omgeving duurzamer maken samen met de lokale betrokkenen. Zonnepark Leek is een park dat is ontwikkeld en gebouwd door Ecorus en is gefinancierd en wordt beheerd door Klimaatfonds Nederland.

Klimaatfonds Nederland is een kennis- en investeringsplatform voor de realisatie van grootschalige zonne-energieprojecten in Nederland. Klimaatfonds Nederland werkt hierbij samen met ontwikkelaars voor de structurering, financiering en bouw van de projecten en is tevens de lange termijn beheerder van de projecten. In het proces wordt veel aandacht besteedt aan lokale participatie en betrokkenheid, landschappelijke inpassing, evenals de duurzame realisatie van de zonneparken om zo bij te dragen aan een versnelde energietransitie met oog voor alle betrokkenen. 

Een belangrijk onderdeel van de lokale participatie is de mogelijkheid om tegen een scherp tarief groene stroom en bosgecompenseerd gas af te nemen via Greenchoice.

www.klimaatfonds.nl

Logo Greenchoice Greenchoice
4,5 5
Greenchoice 4 6705 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg