Bereken je tarief

kWh
Normaal
kWh
Dal
kWh
m3
Makkelijk & altijd opzegbaar 1 jaar voordelige prijs 3 jaar zekerheid van een scherpe prijs 5 jaar zekerheid van een scherpe prijs
per maand
per jaar
Aanmelden
Tarievenspecificatie

Kies ook voor groene stroom via Haarse Zon

Wij streven naar 100% lokaal opgewekte duurzame energie. Samen met onze leden willen we Haarzuilens en omgeving duurzamer maken. Dit doen we door het uitvoeren van duurzame energieprojecten en het opwekken van groene stroom ten behoeve van gezinnen en bedrijven uit Haarzuilens en omliggende gebieden.

Voor particuliere klanten bieden we dat aan in de vorm van een speciaal coöperatief contract: Lokaal Groen! (1 en 3 jaar)
De coöperatie Haarse Zon adviseert u om een driejarig contract af te sluiten.

Uiteindelijk willen we dat alle energie die in ons gebied nodig is, ook hier opgewekt wordt. Op weg naar dat doel werken wij samen met de landelijke energieleverancier Greenchoice.

Doet u mee?!

N.B. Als u een ondernemer bent en in het bezit van een KvK-nummer, dan kunt u zich hier aanmelden. Stuur a.u.b. na uw inschrijving een e-mail naar info@haarsezon.nl dat u bent overgestapt, dan zorgen wij ervoor dat u op de referentie van de coöperatie wordt geadministreerd.

Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 3,9 6819 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg