Zonnepark Entersestraat

Bereken je tarief

kWh
Normaal
kWh
Dal
kWh
m3
Makkelijk & altijd opzegbaar 1 jaar voordelige prijs 3 jaar zekerheid van een scherpe prijs 5 jaar zekerheid van een scherpe prijs
per maand
per jaar
Aanmelden
Tarievenspecificatie

Kies voor groene energie via het zonnepark Entersestraat

Stap over en kies voor:

  • Scherp tarief
  • 100% Duurzaam
  • Nederlandse zonnestroom en bosgecompenseerd gas

 

Klik hier voor meer informatie over het zonnepark

Zonnepark Entersestraat

Aan de Entersestraat in Goor heeft de gemeente Hof van Twente een 2 hectare tellend zonnepark ontwikkeld. De 6.342 zonnepanelen zijn goed voor een totaalvermogen van 2,03 megawattpiek en leveren groene stroom aan zo’n 550 huishoudens in de nabije omgeving. Mede door dit zonnepark worden belangrijke stappen gezet naar een energieneutraal Hof van Twente in 2035; de duurzaamheidsdoelstelling van de gemeente. Zonnepark Entersestraat is het eerste zonnepark in de gemeente Hof van Twente.

Zonnepark Entersestraat is een initiatief van Zuiver Hof van Twente b.v., het eigen ontwikkelbedrijf van de gemeente Hof van Twente waarin samengewerkt wordt tussen gemeente, ondernemers en inwoners. Het doel is om er samen voor te ­zorgen dat de gemeente Hof van Twente in 2035 volledig energieneutraal is. ­

Uiteindelijk willen we dat alle energie die in ons gebied nodig is, ook hier opgewekt wordt. Op weg naar dat doel werken wij samen met de landelijke energieleverancier Greenchoice.

Doet u mee?!

Overstappen

Bij een overstap naar Greenchoice zegt Greenchoice jouw contract op bij jouw huidige leverancier. Je hebt hier geen omkijken naar. Mocht je nog een lopend contract hebben, dan nemen wij de boete van je huidige leverancier over wanneer je overstapt op een contract van 3 jaar. Deze voorwaarde is alleen geldig als je overstapt vanaf een consumenten contract, van zakelijke contracten kunnen wij geen boete compenseren.

Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 4 6626 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg