EnergierijkVoorst

Bereken je tarief

kWh
Normaal
kWh
Dal
kWh
m3
Makkelijk & altijd opzegbaar 1 jaar voordelige prijs 3 jaar zekerheid van een scherpe prijs 5 jaar zekerheid van een scherpe prijs
per maand
per jaar
Aanmelden
Tarievenspecificatie

Kies ook voor groene energie via EnergieRijk Voorst

EnergieRijk Voorst is een coöperatie en een initiatief van inwoners uit Voorst. De coöperatie heeft geen winstoogmerk en biedt laagdrempelige mogelijkheden om samen duurzame energie op te wekken, zoals inkoopacties. En u kunt via EnergieRijk Voorst groene stroom en bosgecompenseerd gas afnemen bij Greenchoice. Wilt u ook meewerken aan een duurzamer Voorst? Sluit dan aan. En als u klant wordt, ontvangt Energierijk Voorst een vergoeding van Greenchoice. De coöperatie investeert die vergoeding samen met haar leden in lokale projecten, te beginnen met zonne-energie in de gemeente Voorst.

Overstappen

Bij een overstap naar Greenchoice zegt Greenchoice jouw contract op bij jouw huidige leverancier. Je hebt hier geen omkijken naar. Mocht je nog een lopend contract hebben, dan nemen wij de boete van je huidige leverancier over wanneer je overstapt op een contract van 3 jaar. Deze voorwaarde is alleen geldig als je overstapt vanaf een consumenten contract, van zakelijke contracten kunnen wij geen boete compenseren.

Logo Greenchoice Greenchoice
5 5
Greenchoice 4 6655 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg