Samen Voorst groener maken?

Kies ook voor groene energie via EnergieRijk Voorst

EnergieRijk Voorst is een coöperatie en een initiatief van inwoners uit Voorst. De coöperatie heeft geen winstoogmerk en biedt laagdrempelige mogelijkheden om samen duurzame energie op te wekken, zoals inkoopacties. En u kunt via EnergieRijk Voorst groene stroom en bosgecompenseerd gas afnemen bij Greenchoice. Wilt u ook meewerken aan een duurzamer Voorst? Sluit dan aan. En als u klant wordt, ontvangt Energierijk Voorst een vergoeding van Greenchoice. De coöperatie investeert die vergoeding samen met haar leden in lokale projecten, te beginnen met zonne-energie in de gemeente Voorst.

U krijgt 100% stroom uit Nederlandse windmolens en 100% bosgecompenseerd gas geleverd. Duurzaam en dichtbij.

Groene stroom

NL Wind100%

Groen gas

Bosgecompenseerd gas100%

Scherpe tarieven

Duurzaam hoeft niet duur te zijn: bij Greenchoice bent u altijd verzekerd van een scherp tarief. Of u nu voor onze variabele tarieven gaat, of voor onze vaste tarieven, u krijgt gegarandeerd 100% duurzame energie zonder dat u te veel betaalt.

Het totaal tarief (incl. btw) is inclusief overheidsheffingen en btw. De overheidsheffingen en netbeheerkosten gelden voor het kalenderjaar 2018. De overheidsheffingen gelden voor een maximaal jaarverbruik van 10.000 kWh stroom en 170.000 m3 gas. Bij een hoger verbruik hoort een ander tarief van de overheidsheffingen en varieert het totaal tarief. De netbeheerkosten kunnen wijzigen per kalenderjaar of tussentijds als de aansluitwaarde van uw aansluiting verandert. Deze berekening is gebaseerd op een gemiddelde grootte van de aansluitingen (3x25A voor stroom en G6 voor gas). De kosten kunnen afwijken van de kosten die o.b.v. uw verbruik maandelijks bij u in rekening worden gebracht.