Samen Voorst groener maken?

Kies ook voor groene energie via EnergieRijk Voorst

EnergieRijk Voorst is een coöperatie en een initiatief van inwoners uit Voorst. De coöperatie heeft geen winstoogmerk en biedt laagdrempelige mogelijkheden om samen duurzame energie op te wekken, zoals inkoopacties. En u kunt via EnergieRijk Voorst groene stroom en bosgecompenseerd gas afnemen bij Greenchoice. Wilt u ook meewerken aan een duurzamer Voorst? Sluit dan aan. En als u klant wordt, ontvangt Energierijk Voorst een vergoeding van Greenchoice. De coöperatie investeert die vergoeding samen met haar leden in lokale projecten, te beginnen met zonne-energie in de gemeente Voorst.

U krijgt 100% stroom uit Nederlandse windmolens en 100% bosgecompenseerd gas geleverd. Duurzaam en dichtbij.

Groene stroom

NL Wind100%

Groen gas

Bosgecompenseerd gas100%

Scherpe tarieven

Duurzaam hoeft niet duur te zijn: bij Greenchoice bent u altijd verzekerd van een scherp tarief. Of u nu voor onze variabele tarieven gaat, of voor onze vaste tarieven, u krijgt gegarandeerd 100% duurzame energie zonder dat u te veel betaalt.

Het bedrag voor de netbeheerkosten is gebaseerd op de in Nederland gangbare capaciteit van huisaansluitingen voor stroom en gas  (3x25A voor stroom en G6 voor gas). Deze kosten kunnen afwijken van de kosten die o.b.v. uw verbruik maandelijks bij u in rekening worden gebracht. Bekijk de netbeheerkosten. All-in-tarieven zijn inclusief overheidsheffingen en btw.