Samen Schiedam groener maken?

Kies ook voor groene energie via Energiek Schiedam

De coöperatie Energiek Schiedam is opgericht voor en door Schiedammers. Energiek Schiedam heeft een heel specifiek doel: betaalbare en duurzame energie mogelijk maken voor de inwoners van Schiedam. Alle inwoners van gemeente Schiedam kunnen via Energiek Schiedam groene energie afnemen van Greenchoice. Als u klant wordt via deze aanmeldpagina, ontvangt Energiek Schiedam een vergoeding van Greenchoice. De coöperatie investeert die vergoeding samen met haar leden in lokale projecten op weg naar een eigen duurzame energievoorziening, die schoon, betrouwbaar en betaalbaar is. 

Scherpe tarieven

Duurzaam hoeft niet duur te zijn: bij Greenchoice bent u altijd verzekerd van een scherp tarief. Of u nu voor onze variabele tarieven gaat, of voor onze vaste tarieven, u krijgt gegarandeerd 100% duurzame energie zonder dat u te veel betaalt.

Het bedrag voor de netbeheerkosten is gebaseerd op de in Nederland gangbare capaciteit van huisaansluitingen voor stroom en gas  (3x25A voor stroom en G6 voor gas). Deze kosten kunnen afwijken van de kosten die o.b.v. uw verbruik maandelijks bij u in rekening worden gebracht. Bekijk de netbeheerkosten. Totaal tarieven zijn inclusief overheidsheffingen en btw.