Eigen Kweek Langenboom

Bereken je tarief

kWh
Normaal
kWh
Dal
kWh
m3
Makkelijk & altijd opzegbaar 1 jaar voordelige prijs 3 jaar zekerheid van een scherpe prijs 5 jaar zekerheid van een scherpe prijs
per maand
per jaar
Aanmelden
Tarievenspecificatie

Kies voor groene energie via Eigen Kweek Langenboom

Stap over en steun hiermee Stichting Eigen Kweek. Kies voor:

  • Scherp tarief
  • 100% Duurzaam
  • Nederlandse zonnestroom en bosgecompenseerd gas

 

Website Eigen Kweek Langenboom

Goed voor het milieu, goed voor Langenboom, goed voor u!

Eigen Kweek = Langenbooms Nieuwerwetse Inkoopcollectief. Het collectief dat 2 jaar geleden samen met Qurrent vele Langenbomers heeft geholpen aan een duurzamer en voordeliger energiecontract én daarmee ook nog de spaarpot voor Langenboom heeft gespekt. Een spaarpot waar mooie duurzame initiatieven van kunnen worden uitgerold voor ons dorp. Denk hierbij aan de kerstmarkten en met name een investeringen in een toekomstplan voor een duurzaam en leefbaar Langenboom. Ook nu, nu veel Qurrent-contracten zijn afgelopen, kunt u als Langenbomer weer profiteren van een scherpe en duurzame energiedeal via Qurrent (dat heet inmiddels Greenchoice). Meer info hierover vindt u op deze pagina. Bekijk en vergelijk de deal voor uzelf goed. Indien u gebruik wilt maken van deze deal doe dat dan a.u.b. ook via deze pagina. Alleen dan wordt ook het Langenboomse spaarpotje door Greenchoice weer extra gespekt. Alvast bedankt namens alle andere Langenbomers! 

Overstappen

Bij een overstap naar Greenchoice zegt Greenchoice jouw contract op bij jouw huidige leverancier. Je hebt hier geen omkijken naar. Greenchoice achterhaalt voor jou de einddatum van het contract. En natuurlijk wordt hierbij rekening gehouden met jouw opzegtermijn. Zo wordt voorkomen dat jij vroegtijdig overstapt en een opzegvergoeding in rekening gebracht krijgt van jouw huidige leverancier.

Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 4,1 5811 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg