Bereken je tarief

kWh
Normaal
kWh
Dal
kWh
m3
Makkelijk & altijd opzegbaar 1 jaar voordelige prijs 3 jaar zekerheid van een scherpe prijs 5 jaar zekerheid van een scherpe prijs
per maand
per jaar
Aanmelden
Tarievenspecificatie

Kies ook voor groene energie via De Eendracht

Wilt u ook bijdragen aan een duurzamer Ooststellingwerf zonder extra moeite of kosten? Neem dan energie af van Greenchoice via Energiecoöperatie De Eendracht. U maakt dan gebruik van écht groene energie tegen een voordelig tarief én draagt bij aan het realiseren van de doelen van de energiecoöperatie. De Eendracht ontvangt namelijk van Greenchoice een jaarlijkse bijdrage per klant en dit geld investeert de coöperatie weer in haar lokale projecten voor de verduurzaming van Ooststellingwerf. Zo helpen we elkaar met het maken van groene keuzes en houden we onze wereld leefbaar voor de generaties na ons.

U krijgt 100% stroom uit Nederlandse zonneparken en 100% bosgecompenseerd gas geleverd. Duurzaam en dichtbij.

Overstappen

Bij een overstap naar Greenchoice zegt Greenchoice jouw contract op bij jouw huidige leverancier. Je hebt hier geen omkijken naar. Mocht je nog een lopend contract hebben, dan nemen wij de boete van je huidige leverancier over wanneer je overstapt op een contract van 3 jaar. Deze voorwaarde is alleen geldig als je overstapt vanaf een consumenten contract, van zakelijke contracten kunnen wij geen boete compenseren.

Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 4 6624 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg