eCoBuren Coöperatie UA

Bereken je tarief

kWh
Normaal
kWh
Dal
kWh
m3
Makkelijk & altijd opzegbaar 1 jaar voordelige prijs 3 jaar zekerheid van een scherpe prijs 5 jaar zekerheid van een scherpe prijs
per maand
per jaar
Aanmelden
Tarievenspecificatie

Kies voor groene energie via eCoBuren

Stap over en steun hiermee Coöperatie eCoBuren UA. Kies voor:

  • Scherp tarief
  • 100% Duurzaam
  • Nederlandse zonnestroom en bosgecompenseerd gas

 

Website eCoBuren

Samen op weg in de energietransitie

eCoBuren wil bewoners en ondernemers mobiliseren om met elkaar te werken aan de energietransitie van en voor Buren. Alle energie die we gebruiken zal op termijn op duurzame wijze in de regio opgewekt worden en iedereen moet energie besparen. Dit is kortgezegd ons doel. We doen hiervoor projecten die ons direct raken. Dit zijn projecten waarin we maximaal samenwerken en waar onze leden direct de resultaten van ervaren.

Door samenwerking met de landelijke energieleverancier Greenchoice kunnen we voor onze leden nu reeds collectieve inkoop van groene energie realiseren in de vorm van lokaal opgewekte groene stroom en bosgecompenseerd gas. Doet u mee?

Overstappen

Bij een overstap naar Greenchoice zegt Greenchoice jouw contract op bij jouw huidige leverancier. Je hebt hier geen omkijken naar. Mocht je nog een lopend contract hebben, dan nemen wij de boete van je huidige leverancier over wanneer je overstapt op een contract van 3 jaar. Deze voorwaarde is alleen geldig als je overstapt vanaf een consumenten contract, van zakelijke contracten kunnen wij geen boete compenseren.

Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 4 6624 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg