Exclusief ledenvoordeel Drechtse Energie

Bereken je tarief

kWh
Normaal
kWh
Dal
kWh
m3
Makkelijk & altijd opzegbaar 1 jaar voordelige prijs 3 jaar zekerheid van een scherpe prijs 5 jaar zekerheid van een scherpe prijs
per maand
per jaar
Aanmelden
Tarievenspecificatie

Kies voor stroom uit duurzame bronnen via Drechtse Energie

Greenchoice en Drechtse Energie werken samen om Nederland te vergroenen. Hoe meer mensen meedoen, hoe meer we kunnen bereiken. Daarom profiteer jij als Drechtse Energie-lid van een scherp tarief voor stroom uit duurzame bronnen én helpt Greenchoice de coöperatie te groeien met een extra jaarlijkse vergoeding. Stap over, bespaar op je energierekening en bouw mee aan een klimaatpositief Nederland!

Voordelen

  • Greenchoice schenkt jaarlijks een extra bedrag aan de coöperatie
  • Hooggewaardeerde leverancier door klanten
  • 100% groene stroom en bosgecompenseerd gas

Over Drechtse Energie

Drechtse Energie streeft naar 100% lokaal opgewekte duurzame energie. Samen met haar leden wil de coöperatie de Drechtsteden en omgeving groener maken. Dit doen ze met duurzame energieprojecten. 

N.B. Als je een ondernemer bent en in het bezit van een KvK-nummer, dan kun je je hier aanmelden. Stuur a.u.b. na jouw inschrijving een e-mail naar post@drechtseenergie.nl dat je bent overgestapt, dan zorgen wij ervoor dat je op de referentie van de coöperatie wordt geadministreerd.

Laat groene keuzes werken voor jou

Al vanaf onze oprichting in 2001 helpen we mensen en bedrijven aan energie uit duurzame bronnen. Wij laten groene keuzes werken voor íedereen. Samen met onze klanten, producenten en energiecoöperaties werken we aan een groener Nederland. Doe je mee?

Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 3,9 6817 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg