Bereken je tarief

kWh
Normaal
kWh
Dal
kWh
m3
Makkelijk & altijd opzegbaar 1 jaar voordelige prijs 3 jaar zekerheid van een scherpe prijs 5 jaar zekerheid van een scherpe prijs
per maand
per jaar
Aanmelden
Tarievenspecificatie

Kies voor groene energie via Zonnedak Daamen

Stap over en neem stroom af van Zonnedak Daamen te Kekerdom. Kies voor:

  • Scherp tarief
  • 100% Duurzaam
  • Nederlandse zonnestroom en bosgecompenseerd gas

 

Duurzaam Dichtbij

Maatschap Daamen, aan de Duffeltdijk 34 te Kekerdom is een zonnestroominstallatie aan het realiseren op de daken van de 2 grote agrarische schuren.

Naast dat wij als loonbedrijf, akkerbouwbedrijf, woning en toekomstige camping-faciliteiten energieneutraal zijn kunnen we ook nog terug leveren aan het net.

De geschatte opbrengst hoeveelheid van 1280 panelen kunnen 467.200 kWh opwekken wat voldoende is voor 130 huishoudens

In december 2020 zal deze zonnestroom installatie volledig gaan draaien en kunt u als inwoners van Kekerdom en omstreken mee profiteren van opgewekte groene stroom uit Kekerdom.

Als u overstapt op de energie van Greenchoice kunt u aanmelden voor de lokaal opgewekte zonnestroom en wordt u korting als nieuwe klant meteen verrekend!

Overstappen

Bij een overstap naar Greenchoice zegt Greenchoice jouw contract op bij jouw huidige leverancier. Je hebt hier geen omkijken naar. Mocht je nog een lopend contract hebben, dan nemen wij de boete van je huidige leverancier over wanneer je overstapt op een contract van 3 jaar. Deze voorwaarde is alleen geldig als je overstapt vanaf een consumenten contract, van zakelijke contracten kunnen wij geen boete compenseren.

Logo Greenchoice Greenchoice
5 5
Greenchoice 4 6655 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg