Bollenstreekstroom

Bereken je tarief

kWh
Normaal
kWh
Dal
kWh
m3
Makkelijk & altijd opzegbaar 1 jaar voordelige prijs 3 jaar zekerheid van een scherpe prijs 5 jaar zekerheid van een scherpe prijs
per maand
per jaar
Aanmelden
Tarievenspecificatie

Scherp aanbod voor duurzame stroom uit jouw regio!

Draag jij de regio een groen hart toe? En wil je net als wij en vele anderen impact maken op een duurzame Bollenstreek? Wij streven ernaar om jouw energie zo transparant mogelijk te maken en volledig duurzaam op te wekken. Door in de regio bedrijven en particulieren van begin tot eind in hun energietransitie te begeleiden, willen wij hen laten zien hoe het gebruik van duurzame energie maximaal voordeel kan opleveren. En hoe je een positieve impact kan hebben op het milieu en op welke wijze we dit met elkaar kunnen delen. Dus ook met jou!

Bollenstreekstroom. Lokaal. Duurzaam. Betaalbaar.

Lokaal opgewekte stroom, door bekende en onbekende bedrijven uit de buurt, en deze stroom herverdelen over de regio. Zo maken wij groene stroom toegankelijk, begrijpelijk en zelfs bijna tastbaar. Je kunt zo langs jouw “eigen” Bollenstreekbron fietsen om deze zonnepanelen of windmolens te bekijken.

Kies je eigen bron

Op de website van Bollenstreekstroom heb je een keuze kunnen maken uit één van de verschillende beschikbare Bollenstreekbronnen. Om gebruik te kunnen maken van de duurzaam opgewekte stroom van jouw gekozen bron, vul je bij je persoonsgegevens onder het kopje “bron” de naam van de Bollenstreekbron in.

Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 3,9 6820 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg