Overstappen energie

Wil je overstappen naar een energieleverancier die 100% groene stroom uit Nederland levert? Of besparen op je energierekening? In al deze gevallen ben je van harte welkom bij Greenchoice. Wij leveren groene stroom uit Nederland, die afkomstig is van natuurlijke bronnen als zon en wind. Ook leveren wij aan onze klanten aardgas met Natuur voor Morgen, waarbij we het leveren van aardgas combineren met het herstellen van natuur en het aanplanten en beschermen van bos. Dat doen we internationaal maar ook gewoon in Nederland.

Wanneer is overstappen voor energie zinvol?

Veel mensen zijn bezig met een verhuizing wanneer overstappen voor energie ter sprake komt. Maar ook bijdragen aan het milieu en geld besparen zijn goede redenen om over te stappen naar een andere energieleverancier. Zo is overstappen voor energie vaak goedkoper dan bij dezelfde energieleverancier blijven wanneer je contract is afgelopen. Wel moet je bij overstappen van energie soms een opzegvergoeding betalen als je je contract voor de einddatum opzegt.

Overstappen van energieleverancier als je gaat verhuizen

Overstappen naar Greenchoice bij een verhuizing is heel eenvoudig. Je hoeft alleen te kiezen welke producten je wilt en hoe lang je contract doorloopt. Hoe langer je klant blijft, des te goedkoper is je energie. Zeg zelf je contract op bij je huidige energieleverancier. 

Overstappen voor energie: en de boete dan?

Wil je overstappen naar 100% groene stroom en Aardgas met Natuur voor Morgen? Let dan op: bij veel energieleveranciers betaal je voor overstappen van energie een opzegvergoeding als je voortijdig je contract opzegt. Greenchoice vergoedt geen opzegvergoedingen van andere energieleveranciers. Bekijk dus goed wat een overstap voor jou betekent. 

Overstappen naar Greenchoice voor groene stroom en aardgas met Natuur voor Morgen

Wij maken overstappen naar Greenchoice graag zo simpel mogelijk. Ook zeggen we je oude energiecontract voor je op. Je hoeft daar dus zelf niets voor te regelen. En je betaalt natuurlijk niet dubbel. Zo kost overstappen jou geen energie. Nou ja, bijna niet dan. Met overstappen naar Greenchoice draag je bovendien bij aan een beter milieu. Bekijk onze tarieven en stap direct over.

Bij Greenchoice kies je altijd voor ├ęcht groene stroom en aardgas met Natuur voor Morgen.

Bekijk onze tarieven

Al ruim 600.000 klanten gingen je voor