Zakelijke energie voor ZZP & MKB

Greenchoice op jouw werkadres

Greenchoice helpt zzp en bedrijven in het mkb, van groot tot klein, om duurzamer te ondernemen. Onze stroom voor bedrijven wordt opgewekt uit biomassa of windenergie. Samen bekijken we de mogelijkheden om duurzamer te ondernemen. Ook helpen wij onze zakelijke partners om energie te besparen waar mogelijk en bij het delen van resources tussen verschillende bedrijven. Zo wordt de winst door samen te werken nog groter.

Ligt het verbruik van jouw bedrijf boven 100.000 kWh en 25.000 m3? Bekijk dan de mogelijkheden voor grootzakelijk.

Werk je vanuit een woonadres? Bekijk dan de mogelijkheden voor consumenten.

Greenchoice voor zzp thuis

Werk je als ZZP'er vanuit jouw woonadres? Ook dan staat Greenchoice klaar om jou te helpen groener bezig te zijn. Door over te stappen naar Greenchoice weet je zeker dat je goed bezig bent met jouw energie. Greenchoice biedt haar ZZP-klanten namelijk alleen groene stroom en bosgecompenseerd gas. Wil je jouw winst nog groter maken? Kijk dan samen met ons naar jouw mogelijkheden voor energiebesparing! Stap nu over naar energie van Greenchoice en draag samen met ons bij aan een duurzamer Nederland.

Twee vrouwen met een laptop en een contract op tafel

Duurzaam ondernemen met Greenchoice

De Groene Passage over duurzaam ondernemen

De Groene Passage is een begrip in Rotterdam en inmiddels al 20 jaar een vooroploper in duurzaamheid. Ondernemer Roosmarijn Saat vertelt je meer.
Persoon zit bellend op een bank

Zakelijke energie op een privéadres?

Heb je een kantoor aan huis en denk je erover na om zakelijke energie aan te sluiten op je privéadres? Bekijk hier alles wat je moet weten en hoe het in z’n werking gaat.
Blij met groene energie

Een zakelijk contract bij greenchoice?

Ben je klaar om de stap te maken en een zakelijk energiecontract af te sluiten? Om de overgang zo fijn mogelijk te maken vertellen we je alles wat je moet weten.

Stap met jouw bedrijf over op Greenchoice zakelijk

Kies voor groene stroom en bosgecompenseerd gas

Bekijk onze tarieven