Zakelijke energie voor ZZP & MKB

ZZP & MKB (woonadres)

Voor ZZP'ers en MKB'ers met zakelijk energieverbruik op hun woonadres
Bekijk de tarieven op woonadres

ZZP & MKB (werkadres)

Voor ZZP'ers en MKB'ers met zakelijk energieverbruik op hun werkadres
Bekijk de tarieven op werkadres

Groene stroom en bosgecompenseerd gas voor mkb

Greenchoice helpt bedrijven in het mkb, van groot tot klein, om duurzamer te ondernemen. Onze groene stroom voor bedrijven wordt opgewekt uit biomassa, wind of zon. Samen bekijken we de mogelijkheden om duurzamer te ondernemen, bijvoorbeeld door zelf (een deel) van jouw zakelijke stroom op te wekken met behulp van zonnepanelen. Ook helpen wij al onze zakelijke partners om energie te besparen waar mogelijk en bij het delen van resources tussen verschillende bedrijven. Zo wordt de winst door samen te werken nog groter.

Ligt het verbruik van jouw bedrijf boven 100.000 kWh en 25.000 m3? Bekijk dan de mogelijkheden voor grootzakelijk.

Groene stroom en bosgecompenseerd gas voor zzp

Of je vanuit huis werkt of op een kantoor, Greenchoice staat klaar om jou als zzp'er te helpen groener bezig te zijn. Door over te stappen naar zakelijke energie van Greenchoice weet je zeker dat al jouw stroomverbruik volledig duurzaam is. Greenchoice biedt haar zakelijke klanten namelijk alleen groene stroom en bosgecompenseerd gas. Wil je jouw winst nog groter maken? Kijk dan samen met ons naar jouw mogelijkheden voor energiebesparing! Stap nu over naar zakelijke energie van Greenchoice voor ZZP'ers en draag samen met ons bij aan een duurzamer Nederland.

Duurzaam ondernemen met Greenchoice

De Groene Passage

De Groene Passage is een begrip in Rotterdam en inmiddels al 20 jaar een vooroploper in duurzaamheid. Ondernemer Roosmarijn Saat vertelt je meer.

Insprirerend e-book zakelijk verduurzamen

Hoe verduurzaamt zakelijk Nederland? Met deze vraag zijn we vanaf afgelopen jaar in gesprek gegaan met onze zakelijke achterban. Hierin staan duurzame, slimme, creatieve, innovatieve en impactvolle voorbeelden en inzichten van ondernemers.

Hoe sluit ik een zakelijk contract af bij greenchoice?

Ben je klaar om de stap te maken en een zakelijk energiecontract af te sluiten? Om de overgang zo fijn mogelijk te maken vertellen we je alles wat je moet weten om de overstap te maken.

Stap met jouw bedrijf over op Greenchoice zakelijk

Kies voor groene stroom en bosgecompenseerd gas

Bekijk onze tarieven
Logo Greenchoice Greenchoice
4,5 5
Greenchoice 4 6693 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg