Groen uit Nederland woonadres

100% Nederlands groen voor zakelijk gebruik op een woonadres

Bereken je tarief

kWh
Normaal
kWh
Dal
kWh
m3
Makkelijk & altijd opzegbaar 1 jaar voordelige prijs 3 jaar zekerheid van een scherpe prijs 5 jaar zekerheid van een scherpe prijs
per maand
per jaar
Aanmelden
Tarievenspecificatie

Als je kiest voor Groen uit Nederland zakelijk van Greenchoice krijg je 100% Nederlandse groene stroom op je woonadres. Deze stroom is opgewekt uit biomassa door Nederlandse biovergisters, vaak bij agrariërs op het erf. Wij garanderen jou dat zij daarbij uitsluitend goede groene brandstoffen gebruiken. Al jouw energie wordt zo duurzaam en dichtbij opgewekt. En daarmee draagt jouw organisatie bij aan een schonere wereld.

  • 100% Nederlandse groene energie
  • Zekerheid over de duurzaamheid middels garantie van oorsprong
  • Makkelijk zaken zelf regelen via Mijn dossier en de app

 

De kleine groene lettertjes
De belangrijkste zaken én alle uitgebreide voorwaarden vind je terug in de Algemene voorwaarden en de contractvoorwaarden.

Groene stroom afsluiten met bosgecompenseerd gas

Wanneer je windenergie afsluit bij Greenchoice, krijg je naast 100% energie uit Nederlandse Biomassa ook 100% bosgecompenseerd gas. Dit houdt in dat we de uitstoot van al jouw gasverbruik compenseren door bos aan te planten en te beschermen binnen verschillende bosprojecten. Zo ben je met Groen uit Nederland dus 100% duurzaam bezig, en draag je bij aan een schoner milieu. 

Bespaar op je energie
Groene Stroom
Groen gas

Tarievenspecificatie

Hieronder vind je een overzicht van jouw verwachte totale kosten per jaar. Dit is gebaseerd op de situatie die je hebt ingevuld onder 'Bereken jouw tarief'.

Op basis van Jaarbedrag
Incl. btw Excl. btw
Groene stroom
BekijkVerberg details
kWh + kWh - -
Groen gas
BekijkVerberg details
m3 - -

Gelding enkeltarief en dubbeltarief: Heb je een meter met een enkel telwerk, dan rekenen we je energieverbruik af op basis van het enkeltarief. Heb je een meter met een dubbel telwerk, dan rekenen we je energieverbruik af op basis van het normaal- en daltarief, tenzij je kiest voor een afrekening van je energieverbruik op basis van het enkeltarief. Heb je een traditionele meter met een dubbel telwerk of een niet slimme meter? Dan geldt voor jou per 1 juli 2021 alleen het overeengekomen enkeltarief voor je energieverbruik. Per 1 juli 2021 kan het energieverbruik namelijk niet (meer) worden afgerekend op basis van het normaal- en daltarief van het dubbeltarief. Dat komt omdat de netbeheerder per deze datum het signaal voor tariefschakeling heeft uitgezet.

De getoonde bedragen en tarieven zijn exclusief btw. De overheidsheffingen en netbeheerkosten gelden voor het kalenderjaar 2021. De overheidsheffingen gelden voor een maximaal jaarverbruik van 10.000 kWh stroom en 170.000 m3 gas. Bij een hoger verbruik hoort een ander tarief van de overheidsheffingen en varieert het totaal tarief. De netbeheerkosten kunnen wijzigen per kalenderjaar of tussentijds als de aansluitwaarde van de aansluiting verandert. Deze berekening is gebaseerd op deen gemiddelde grootte van de aansluitingen (3x25A voor stroom en G6 voor gas). Wilt u een berekening op een andere metercapaciteit, neem dan contact op met onze klantenservice via 010-8500661.

Lever je stroom aan ons terug? Je ontvangt hiervoor als terugleververgoeding het kale leveringstarief. Dat is het tarief zonder btw en overheidsheffingen.

Als btw-ondernemer wordt er 21% btw berekend over de terugleververgoeding mits wij een verklaring ontvangen met de btw-gegevens en een akkoord om namens jou btw te berekenen over de teruglevergoeding. Vul deze verklaring in via je Online Dossier op www.greenchoice.nl.

Logo Greenchoice Greenchoice
5 5
Greenchoice 4,1 5461 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg