W-ij Consulting Services

Bereken je tarief

kWh
Normaal
kWh
Dal
kWh
m3
Makkelijk & altijd opzegbaar 1 jaar voordelige prijs 3 jaar zekerheid van een scherpe prijs 5 jaar zekerheid van een scherpe prijs
per maand
per jaar
Aanmelden
Tarievenspecificatie

Kies thuis voor groene stroom via W-ij

Profiteer als relatie van W-ij van €50,- welkomstkorting!

 

Naast een goede service, bespaart u op de energiekosten door een transparante prijs. Dankzij onze samenwerking kunt u nu profiteren van extra lage tarieven. U bent verzekerd van een scherpe prijs die u niet rechtstreeks bij Greenchoice zou kunnen afsluiten. Dit leidt al jaren tot goedkope energie voor particulieren.

Maar niet alleen u profiteert door middel van een lage prijs van een energiecontract bij Greenchoice, ook helpt u de natuur een handje. Want door een energiecontract bij Greenchoice af te sluiten krijgt u uitsluitend 100% duurzame stroom van Nederlandse bodem geleverd.

Over W-ij Consulting Services

Samen voordeel behalen op de energiemarkt. Energie inkopen en regelen lijken zo eenvoudig, maar in de praktijk komt er veel bij kijken. Bovendien verandert de markt continu. W-ij heeft alles in huis om u van A tot Z van dienst te zijn; kennis, ervaring en een uitgebreid netwerk aan contacten.

Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 3,9 6819 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg