Wind uit Nederland met BOKS Live

Bij een 3-jarig contract de €50 voor de BOKS-meter retour!

BOKS Live: Krijg live inzicht in je stroomverbruik

Met BOKS Live krijg je via de app direct inzicht in je actuele verbruik. Zo kun je jouw stroomvreters aanpakken en gemakkelijk tot 10% besparen op je energiekosten! BOKS Live werkt met de BOKS-meter. Hiervoor betaal je eenmalig €50. Bij een 3-jarig contract met BOKS Live ontvang je deze kosten retour. Er zijn geen extra installatiekosten. De BOKS-meter kan je zelf gemakkelijk aansluiten op je slimme meter en je hebt geen tussenstekkers nodig. 

Meer info over BOKS Live.

Bespaar energie met BOKS Live

  • Bespaar tot 10% op je stroomverbruik en -kosten
  • Direct live inzicht in je energieverbruik
  • Download nu in de app voor Greenchoice klanten
  • Ontvang nu 50% korting op de maandelijkse bijdrage (€2,50 p/m en altijd opzegbaar) voor BOKS live!

Groene stroom

NL Wind

Groen gas

Bosgecompenseerd

De kleine groene lettertjes

De belangrijkste zaken én alle uitgebreide voorwaarden vindt u terug in de Algemene voorwaarden en de contractvoorwaarden.

Tarievenspecificatie

Hieronder vindt u een overzicht van uw verwachte totale kosten per jaar. Dit is gebaseerd op de situatie die u heeft ingevuld onder 'Bereken uw tarief'.

Het totaal tarief (incl. btw) is inclusief overheidsheffingen en btw. De overheidsheffingen en netbeheerkosten gelden voor het kalenderjaar 2017. De overheidsheffingen gelden voor een maximaal jaarverbruik van 10.000 kWh stroom en 170.000 m3 gas. Bij een hoger verbruik hoort een ander tarief van de overheidsheffingen en varieert het totaal tarief. De netbeheerkosten kunnen wijzigen per kalenderjaar of tussentijds als de aansluitwaarde van uw aansluiting verandert. Deze berekening is gebaseerd op een gemiddelde grootte van de aansluitingen (3x25A voor stroom en G6 voor gas). De kosten kunnen afwijken van de kosten die o.b.v. uw verbruik maandelijks bij u in rekening worden gebracht. Bij een contract met BOKS Live zijn de vaste leveringskosten incl. € 1,25 voor BOKS Live.

Overstappen naar Greenchoice

 1. 1 Kies een bron en looptijd en klik op 'Aanmelden'
 2. 2 Wij regelen alles voor uw overstap
 3. 3 Na aanmelden heeft u altijd 14 dagen bedenktijd

Beste energieleverancier volgens Consumentenbond

Voor de tweede keer op rij komen wij bij het onderzoek van de Consumentenbond naar service, klantgerichtheid en duurzaamheid als 'Beste uit de test'.

10/10

Ik ben al jaren een zeer tevreden klant van Greenchoice! Klantenservice is goed te bereiken en het bedrijf is zeer transparant.

Marc van Haag, via Google