Biomassa uit Nederland

100% groen en bosgecompenseerd gas

Als u kiest voor Biomassa uit Nederland krijgt u 100% groene stroom uit Nederlandse biovergisters. Deze staan meestal bij agrariërs op het erf. Wij houden ons strak aan de strengste milieunormen en garanderen u dat zij alleen goede groene brandstoffen gebruiken. Het gas dat u van ons krijgt is altijd 100% bosgecompenseerd. De prijzen voor gas en stroom veranderen elk half jaar. Kiest u voor variabel, dan verandert uw tarief mee. Liever een vast tarief voor één of drie jaar? Dat kan natuurlijk ook.

Groene stroom

NL Biomassa

Groen gas

Bosgecompenseerd

De kleine groene lettertjes

De belangrijkste zaken én alle uitgebreide voorwaarden vindt u terug in de Algemene voorwaarden en de contractvoorwaarden.

Tarievenspecificatie

Hieronder vindt u een overzicht van uw verwachte totale kosten per jaar. Dit is gebaseerd op de situatie die u heeft ingevuld onder 'Bereken uw tarief'.

Het bedrag voor de netbeheerkosten is gebaseerd op de in Nederland gangbare capaciteit van huisaansluitingen voor stroom en gas  (3x25A voor stroom en G6 voor gas). Deze kosten kunnen afwijken van de kosten die o.b.v. uw verbruik maandelijks bij u in rekening worden gebracht. Bekijk de netbeheerkosten. All-in-tarieven zijn inclusief overheidsheffingen en btw.

Overstappen naar Greenchoice

  1. 1 Kies een bron en looptijd en klik op 'Aanmelden'
  2. 2 Wij regelen alles voor uw overstap
  3. 3 Na aanmelden heeft u altijd 14 dagen bedenktijd

Beste energieleverancier volgens Consumentenbond

Voor de tweede keer op rij komen wij bij het onderzoek van de Consumentenbond naar service, klantgerichtheid en duurzaamheid als 'Beste uit de test'.

10/10

Ik ben al jaren een zeer tevreden klant van Greenchoice! Klantenservice is goed te bereiken en het bedrijf is zeer transparant.

Marc van Haag, via Google