Haal het zonnetje in huis

  • Nu € 350 korting 
  • Professioneel advies 
  • Binnen enkele weken op je dak 
Vraag gratis aanbod op maat aan

Dát is de positieve energie van Greenchoice

Met je eigen zonnepanelen word je nog vrolijker van de zon. En bij ons liggen ze al binnen enkele weken op je dak. Ook profiteer je nu tijdelijk van €350 korting op de aanschaf van zonnepanelen. Onze adviseurs maken graag een vrijblijvend aanbod zodat je het maximale uit de zon kunt halen.  

*Deze kortingsactie geldt tot en met 31 december 2023 en is niet te combineren met overige acties of voordeel.

Zo werkt het

Je eigen stroom opwekken met zonnepanelen is makkelijker dan je denkt! Volg deze vier stappen en haal het zonnetje in huis.

Persoonlijk aanbod aanvragen
Vraag een aanbod op maat aan door digitaal een aantal vragen te beantwoorden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op! 
Aanbod op maat ontvangen
Na het adviesgesprek ontvang je een aanbod op maat. Is alles naar wens? Dan kun je gemakkelijk online akkoord geven.
Voorbereiding
We gaan voor je aan de slag! We informeren de installateur en laten je weten wanneer de installatie van je zonnepanelen plaatsvindt.
Installatie
Het is zover! De zonnepanelen worden vakkundig op je dak geplaatst. Daarna start je direct met opwekken!

Wil je nog meer positieve energie van ons krijgen? Dan kan dit ook interessant zijn

Een shirt met een smiley aan de waslijn, wapperend in de wind

Stap ook over op Greenchoice

Zoek je de zekerheid van een vast contract? Of ga je toch liever voor de vrijheid van variabel? Ontdek zelf welk contract het beste bij jou past en profiteer nu van een scherp tarief.

Een warm huis en toch minder energiekosten

Minder gas verbruiken, maar wel een warm huis. Met een warmtepomp kan het. Onze samenwerkingspartner kan je precies vertellen wat het beste is voor jouw situatie.

Isoleer je huis tot in de puntjes

Onze samenwerkingspartner komt graag bij je langs om te kijken wat voor jou de best mogelijke isolatiemaatregelen zijn en of je hulp kunt gebruiken bij het aanvragen van subsidie.

De kracht van positieve energie

Van Greenchoice krijg je positieve energie. Met stroom uit wind en zon, door opgewekt naar morgen te kijken én door samen slimme keuzes te maken. Zo wordt alles om ons heen, stap voor stap, een stukje vrolijker.