Een warm huis en toch minder energiekosten

  • Nu € 150 korting
  • Gratis optimalisatiegesprek na 1 jaar
  • Snelle levering
Vraag gratis advies op maat aan

Dát is de positieve energie van Greenchoice

Minder gas verbruiken, maar wel een warm huis. Met een warmtepomp kan het. Onze samenwerkingspartner kan je precies vertellen wat het beste is voor jouw situatie. Je krijgt nu tijdelijk €150 korting op de aanschaf van een warmtepomp én een gratis optimalisatiegesprek na één jaar. Vraag nu gratis een vrijblijvend advies op maat aan.

*Deze kortingsactie geldt tot en met 31 december 2023 en is niet te combineren met overige acties of voordeel.

Zo werkt het

Het aanschaffen van een warmtepomp is makkelijker dan je denkt! 
Volg deze vier stappen en haal de warmte in huis.  

Illustratie van een huis met warmtepomp
Aanmelden
Vraag een gratis adviesgesprek aan door digitaal een aantal vragen te beantwoorden. Je kunt kiezen voor een oriënterend gesprek bij Greenchoice of een offertegesprek bij onze samenwerkingspartner.
Persoonlijk adviesgesprek
Er wordt zo snel mogelijk telefonisch contact met je opgenomen om je vragen en wensen door te nemen. Bij interesse maakt onze partner een vrijblijvend aanbod op maat voor je op.
Voorbereiding
Ga je akkoord met het aanbod? Onze partner gaat voor je aan de slag! Zij laten je weten wanneer de installatie van je warmtepomp plaatsvindt.
Installatie
Het is zover! De installateur zorgt voor een soepele installatie. Daarna doet de warmtepomp direct zijn werk!

Wil je nog meer positieve energie van ons krijgen? Dan kan dit ook interessant zijn

Een shirt met een smiley aan de waslijn, wapperend in de wind

Stap ook over op Greenchoice

Zoek je de zekerheid van een vast contract? Of ga je toch liever voor de vrijheid van variabel? Ontdek zelf welk contract het beste bij jou past en profiteer nu van een scherp tarief.

Haal het zonnetje in huis

Met je eigen zonnepanelen word je nog vrolijker van de zon. Binnen enkele weken liggen ze al op je dak. Onze adviseurs maken graag een vrijblijvend aanbod zodat je het maximale uit de zon kunt halen.

Isoleer je huis tot in de puntjes

Onze samenwerkingspartner komt graag bij je langs om te kijken wat voor jou de best mogelijke isolatiemaatregelen zijn en of je hulp kunt gebruiken bij het aanvragen van subsidie.

De kracht van positieve energie

Van Greenchoice krijg je positieve energie. Met stroom uit wind en zon, door opgewekt naar morgen te kijken én door samen slimme keuzes te maken. Zo wordt alles om ons heen, stap voor stap, een stukje vrolijker.