Stap ook over op Greenchoice

  • 100% groene stroom uit Nederland  
  • Bosgecompenseerd gas
  • Keuze uit vast en zeker, of variabel en vrij
Stap over op Greenchoice

Dát is de positieve energie van Greenchoice

Bij ons kies je voor 100% groene stroom uit Nederlandse  zon- en windparken. Het gas dat wij leveren, is aardgas, maar wel gecombineerd met het herstellen van natuur en het aanplanten en beschermen van bos in het binnen- en buitenland. Zoek je de zekerheid van een vast contract? Of ga je toch liever voor de vrijheid van variabel? Ontdek zelf welk contract het beste bij jou past.

Zo werkt het

Overstappen op Greenchoice is makkelijker dan je denkt! Volg deze vier stappen en draag samen met onze ruim 600.000 klanten bij aan de energietransitie. 

Berekening & aanmelding
Maak online jouw berekening en kies welk type energiecontract bij je past. Je ontvangt binnen enkele minuten na aanmelding een bevestiging per e-mail.
Contractbevestiging
Na de bevestiging van de aanmelding ontvang je je contractbevestiging. Daarin vind je onder andere de datum waarop de energielevering start en de afgesproken tarieven. Je hebt dan nog 14 dagen bedenktijd zodat je alles rustig kunt doorlezen.
Wij regelen je overstap
Wij zeggen de huidige leverancier op, daarvoor hoef jij niets te doen! Als je een slimme meter hebt lezen we je meterstanden automatisch uit, heb je deze niet? Dan kun je die makkelijk doorgeven via Mijn Greenchoice.
Start levering
Het is zover! Je krijgt 100% groene stroom uit Nederland en/of bosgecompenseerd gas bij jou thuis. Je krijgt een persoonlijk bericht ter bevestiging. 

Wil je nog meer positieve energie van ons krijgen? Dan kan dit ook interessant zijn

Haal het zonnetje in huis

Met je eigen zonnepanelen word je nog vrolijker van de zon. Binnen enkele weken liggen ze al op je dak. Onze adviseurs maken graag een vrijblijvend aanbod zodat je het maximale uit de zon kunt halen.

Een warm huis en toch minder energiekosten

Minder gas verbruiken, maar wel een warm huis. Met een warmtepomp kan het. Onze samenwerkingspartner kan je precies vertellen wat het beste is voor jouw situatie

Isoleer je huis tot in de puntjes

Onze samenwerkingspartner komt graag bij je langs om te kijken wat voor jou de best mogelijke isolatiemaatregelen zijn en of je hulp kunt gebruiken bij het aanvragen van subsidie.

De kracht van positieve energie

Van Greenchoice krijg je positieve energie. Met stroom uit wind en zon, door opgewekt naar morgen te kijken én door samen slimme keuzes te maken. Zo wordt alles om ons heen, stap voor stap, een stukje vrolijker.