Onze duurzame visie

Kiezen voor groen betekent in onze ogen dat iedereen bewust omgaat met energie. Bij Greenchoice dromen we ervan dat iedereen in Nederland baas wordt over zijn eigen energie. Door zelf energie op te wekken en slimmer om te gaan met de energie die we verbruiken. Want als iets echt van jou is dan ben je er zuinig op. Zo werken u en wij samen aan één doel: een schonere wereld. Wij helpen u graag die duurzame keuze te maken. Omdat wij weten dat het makkelijk kan. Zonder moeite of extra kosten.

Onze missie: 100% groene energie uit Nederland

We helpen u met energie besparen en met zelf energie opwekken. Wij leveren uitsluitend groene stroom en bosgecompenseerd gas. Die energie halen we uit natuurlijke bronnen: zon, wind, water en biomassa. Nu al komt 75% uit Nederland. We zijn er trots op dat we sinds dit jaar al onze klanten thuis en op het werk (MKB) 100% Nederlandse groene stroom leveren. Onze missie is dat in 2020 al onze groene stroom uit Nederland komt. Wij compenseren als enige grote leverancier àl het gasverbruik van onze klanten via grootschalige bosaanplant en –bescherming in belangrijke natuurgebieden wereldwijd.

Meer over groene energie

Meer over hoe wij groen bezig zijn

Meer over onze bos- en klimaatprojecten

Goed en groen bezig

We zijn een Rotterdams bedrijf, steken graag de handen uit de mouwen en werken hard: duurzaam, dichtbij en realistisch. Ons bedrijf is klein, ‘jong’ en strak georganiseerd. En we hebben allemaal een groen hart. Met elkaar werken we aan steeds meer kleine en grote groene energieprojecten.

Logo Greenchoice Greenchoice
5 5