Warmetruiendag zoekt #lievelingstrui van Nederland

Nieuwsbericht • 01 december 2016

Wat maakt van een gewone trui je eigen, hoogstpersoonlijke lievelingstrui? Warmetruiendag gaat deze winter op zoek naar dé lievelingstrui van Nederland. Door het hele land zet Warmetruiendag daarom bijzondere truien én mensen voor de camera, die graag uitleggen wat hun lievelingstrui is, en waarom.

Fotoshoots voor #lievelingstrui
Voor de #Lievelingstrui van Nederland vinden komende maanden professionele straat-fotoshoots plaats in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen en Maastricht. Op 11 december was de eerste shoot in Amsterdam en op vrijdag 23 december is de tweede fotoshoot op het Kerstpleintje aan de Maas in Maastricht (Kesselskade). Van 12 tot 16 uur vind je daar het Warmetruiendagteam met een gewone én een warmtecamera. Hou voor de overige data de Facebook pagina van Warmetruiendag in de gaten.

Met Warmetruiendag werken we samen aan een schone, duurzame wereld door met zoveel mogelijk mensen tegelijk energie te besparen. Samen halen we alles uit de kast voor het klimaat. Aan Warmetruiendag 10 februari 2017 doen weer honderdduizenden Nederlanders mee door een extra warme trui aan te trekken en hun verwarming thuis, op school of op het werk een paar graden lager te zetten. De trui staat daarbij symbool voor wat iedereen zélf kan doen: iedere graad omlaag bespaart 6% energie en 6% CO2 uitstoot.

Online #lievelingstrui
Vrijwel iedereen heeft een favoriete wintertrui, net nieuw of eentje die bij de eerste winterkou van het jaar weer tevoorschijn komt. Wie de #lievelingstrui fotoshoots mist, kan zijn of haar eigen lievelingstrui delen op social media via: #warmetruiendag en #lievelingstrui

Greenchoice en Klimaatverbond
Komende Warmetruiendag is alweer de elfde energiebesparingsdag van Klimaatverbond Nederland, het netwerk van overheden die samenwerken aan goed klimaatbeleid. De actiedag wordt sinds 2013 mede georganiseerd door groene energieleverancier Greenchoice. Meer informatie is te vinden op de website en via www.facebook.com/warmetruiendag en met @warmetruiendag en #warmetruiendag op twitter en instagram.

Deel dit artikel:

Twitter Mail Facebook LinkedIn

Lees ook deze artikelen

Greenchoice gaat daken kraken

06 mei 2019

Duurzaam aan top: drie awards op rij

19 maart 2015

Energieprojecten in de spotlight

17 oktober 2017
Logo Greenchoice Greenchoice
5 5
Greenchoice 4 6628 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg