Loyaliteitsprogramma Samen Greenchoice van start

05 februari 2020

We lanceren ons duurzame loyaliteitsprogramma ‘Samen Greenchoice’. Het is het enige volledig duurzame spaarprogramma van Nederland dat duurzaam gedrag stimuleert. Het beloont deelnemers die duurzame keuzes maken met spaarpunten die zij in kunnen zetten voor duurzame producten. Met Samen Greenchoice helpen we duurzame initiatieven groeien door hun producten in het spotlicht te zetten. Zo werken ze samen aan een steeds groener Nederland.

Binnen het spaarprogramma ‘Samen Greenchoice’ worden duurzame acties beloond met punten en stimuleert de energieleverancier duurzaam gedrag. Deelnemers sparen elke maand automatisch punten en krijgen extra punten als zij bijvoorbeeld zelf energie opwekken of energie besparen met de Greenchoice app. Met de gespaarde punten profiteren de deelnemers van uiteenlopende duurzame aanbiedingen, zoals energiebesparende artikelen, duurzame producten voor in huis, maar ook leerzame uitjes voor het hele gezin. Ook kunnen zij hun punten inzetten om bosgebieden te beschermen. Door de eerste pilotdeelnemers is hiermee is al 20.000 m2 bos beschermd in de Braziliaanse Amazone. 

Waardering en duurzaam gedrag belonen 

Greenchoice laat haar klanten op deze manier kennis maken met duurzame alternatieven, maar wil met het programma ook een blijk van waardering geven aan haar trouwe klanten. Faron Schenkers, Productmanager bij Greenchoice: “We wilden iets ontwikkelen waarmee we niet alleen onze nieuwe klanten, maar ook onze trouwe klanten konden belonen. Om te laten zien dat we ze waarderen en graag bij ons houden.”

Duurzame partners

In de Samen Greenchoice winkel staan uitsluitend duurzame partners met duurzame producten. Het uitgangspunt is een gevarieerd aanbod dat past bij de duurzame missie van Greenchoice. Faron: “Grote, maar juist ook kleine bedrijven moeten een kans krijgen om hun duurzame product te laten zien. We ondersteunen initiatieven die een echt vernieuwende, creatieve invalshoek kiezen bij het aanbieden van een duurzaam alternatief.”

Deel dit artikel:

Twitter Mail Facebook LinkedIn

Lees ook deze artikelen

De Warme Huizendagen komen er weer aan!

22 oktober 2018

Greenchoice haalt weer meer groene stroom uit Nederland

21 mei 2014

Samen met DGTL werken aan 100% groene festivalstroom

25 maart 2015
Logo Greenchoice Greenchoice
5 5
Greenchoice 4,1 5695 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg