Marieke van den Hoek nieuwe commercieel directeur

13 maart 2018

Deze week is Marieke van den Hoek (34) bij Greenchoice begonnen als commercieel directeur. Ze is benoemd vanuit de eigen gelederen van de organisatie, waar ze ruim vijf jaar werkte als marketingmanager. In haar nieuwe rol is Van den Hoek verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van Greenchoice en geeft ze leiding aan de afdelingen Marketing en Sales.

Evert den Boer, algemeen directeur: “Marieke heeft de afgelopen ruim vijf jaar haar gedrevenheid voor Greenchoice en haar deskundigheid bewezen. Ze professionaliseerde de marketingafdeling, zette met haar team succesvol verschillende nieuwe producten in de markt en zorgde voor een verhoging van onze klantloyaliteit en naamsbekendheid. Met haar competenties, kennis en ervaring op het commerciële domein kunnen we de positie van Greenchoice verder verstevigen.”

Voor Greenchoice werkte Van den Hoek in verschillende marketingfuncties bij Triodos Bank en Eneco. Ze volgt Diane Klok op die het, na het succesvol ontwikkelen van een nieuwe commerciële strategie en het professionaliseren van de commerciële organisatie, tijd vond voor een volgende stap.

Deel dit artikel:

Twitter Mail Facebook LinkedIn

Lees ook deze artikelen

Greenchoice maakt lokale stroombronnen inzichtelijk

19 maart 2018

Stoken in de CO2-handel

21 februari 2018

De #Energierevolutie: Greenchoice brengt duurzaam nog dichterbij met nieuwe strategie

25 november 2016
Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 4,1 5803 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg