Marieke van den Hoek nieuwe commercieel directeur

13 maart 2018

Deze week is Marieke van den Hoek (34) bij Greenchoice begonnen als commercieel directeur. Ze is benoemd vanuit de eigen gelederen van de organisatie, waar ze ruim vijf jaar werkte als marketingmanager. In haar nieuwe rol is Van den Hoek verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van Greenchoice en geeft ze leiding aan de afdelingen Marketing en Sales.

Evert den Boer, algemeen directeur: “Marieke heeft de afgelopen ruim vijf jaar haar gedrevenheid voor Greenchoice en haar deskundigheid bewezen. Ze professionaliseerde de marketingafdeling, zette met haar team succesvol verschillende nieuwe producten in de markt en zorgde voor een verhoging van onze klantloyaliteit en naamsbekendheid. Met haar competenties, kennis en ervaring op het commerciële domein kunnen we de positie van Greenchoice verder verstevigen.”

Voor Greenchoice werkte Van den Hoek in verschillende marketingfuncties bij Triodos Bank en Eneco. Ze volgt Diane Klok op die het, na het succesvol ontwikkelen van een nieuwe commerciële strategie en het professionaliseren van de commerciële organisatie, tijd vond voor een volgende stap.

Deel dit artikel:

Twitter Mail Facebook LinkedIn

Lees ook deze artikelen

Tennet en Gasunie willen groene energie opslaan: dé manier om energie te verspillen

15 september 2017

Regeerakkoord: Stop met aardkloten!

18 oktober 2017

Greenchoice opnieuw meest duurzame energiemerk van Nederland

12 mei 2020
Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 4,1 5460 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg