Greenchoice trotse partner van The Raindance Project

22 augustus 2019


Zaterdag 14 september 2019 vindt ‘The Raindance Project’ plaats. Dit grootste en gratis toegankelijke evenement brengt de vergroening van de aarde onder de aandacht als wereldwijde oplossing voor klimaatverandering. Muziek, dans, podiumkunsten, comedy en wetenschap komen samen op dit klimaatfestival. Het project wordt gelanceerd in het Vondelpark Openluchttheater in Amsterdam, met als hoogtepunt een live verbinding tussen twee andere simultaan gehouden evenementen in Kenia en Tanzania. Greenchoice is trotse partner van The Raindance Project.
 

*Laat ons weten via het Facebook-event of jij erbij bent!* 

Het veranderende klimaat en ontbossing zijn grote bedreigingen voor onze planeet. Met gezamenlijke inzet kunnen we dit tij keren. The Raindance Project wil met deze belangrijke boodschap jong en oud inspireren en zorgen voor onderlinge verbondenheid. Daarom organiseert Justdiggit, dat zich richt op herbebossing in Afrika, vanaf nu iedere twee jaar een serie evenementen op meerdere plaatsen in de wereld om de boodschap van vergroenen en afkoelen van de aarde bij een groter publiek bekend te maken.

Greenchoice partner van The Raindance Project
Greenchoice zet zich samen met haar klanten al jarenlang in voor een groenere aarde. In zowel eigen projecten als die van samenwerkingspartners beschermen we bestaande bossen, herstellen we beschadigde bossen en planten we nieuw bos aan. Ook bewaken we de biodiversiteit en ondersteunen we de lokale bevolking. The Raindance Project sluit goed aan bij de groene ambities van Greenchoice. Dit is een belangrijke reden om deze bijzondere samenwerking aan te gaan.

Programma: Van comedians tot Jeugd van Tegenwoordig
Van 12.00 tot 21.00 zijn er in het Vondelpark Openluchttheater optredens van bekende artiesten, zoals De Jeugd van Tegenwoordig, Donnie, Akwasi, Naaz en The Flexican, maar ook DJ’s, comedians en wetenschappers spelen een belangrijke rol bij het verspreiden van de boodschap over het vergroenen van onze planeet. Op de speciale Greenchoice GreenMachine kunnen bezoekers singer-songwriter Florian Wolff energie geven voor een inspirerend optreden. Floortje Dessing, Tess Milne en Harm Edens presenteren het evenement.

Ook 3FM is er de hele dag bij. Mark van der Molen en Rámon Verkoeijen verzorgen tussen 16:00 uur en 19:00 uur een radio-uitzending rondom The Raindance Project op 3FM, live vanuit het Vondelpark. Voor meer informatie over het programma, klik hier.

Deel dit artikel:

Twitter Mail Facebook LinkedIn

Lees ook deze artikelen

Unive, Rabobank en Greenchoice vervangen asbestdaken voor zonnedaken

29 september 2021

Greenchoice en Zown tekenen samenwerkingsovereenkomst

11 oktober 2017

Interview met Edwin Waelput, initiatiefnemer ZonneWIJde Breda

16 juni 2017
Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 4 6611 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg