Klantenwaardering

Goed en groen bezig

Dankzij onze klanten kunnen wij werken aan onze groene doelen. Daarom is hun tevredenheid zo belangrijk voor ons. Daar werken we hard aan. En dat zien we al jarenlang terug in hoge klantenwaarderingen. Groen voelt goed, en dat houden we graag zo. Bekijk hieronder een overzicht van de meest recente waarderingen die wij hebben mogen ontvangen.

Beste energieleverancier van Nederland 2016

De Consumentenbond heeft Greenchoice voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot de beste energieleverancier van Nederland. In het onderzoek zijn de 14 grootst energieleveranciers vergeleken op drie onderdelen: service, klantvriendelijkheid en duurzaamheid.

Zilveren Energie Award 2015

We hebben de zilveren Pricewise Energie Award gewonnen en zijn beoordeeld met cijfer 8,0 op de verhouding tussen prijs en kwaliteit.

 

Klantvriendelijkste energieleverancier 2014

In het onderzoek van GfK naar de beste energieleverancier scoren we een 7,8 en daarmee een tweede plaats. In de categorie milieuvriendelijkheid hebben we het allerhoogst gescoord in vergelijking met andere energieleveranciers. 

Beste energieleverancier 2015 volgens Gaslicht.com

Ook in 2015 zijn we door Gaslicht.com uitgeroepen tot de beste energieleverancier. We hebben een mooie 8,2 als cijfer gekregen.

 

Klantvriendelijkste energieleverancier 2014

Greenchoice is uitgeroepen tot de klantvriendelijkste energieleverancier van Nederland 2014. Daar zijn we heel blij mee. Als het gaat om echt groene energie lopen wij en onze klanten al ver vooruit. En dat geldt ook voor onze klantvriendelijkheid.

Energieklantenonderzoek 2014

Elk jaar laat Greenchoice uitgebreid onderzoek doen onder een paar duizend klanten en niet-klanten naar wat mensen belangrijk vinden als het gaat om energie en hun energieleverancier. Zo kunnen we mensen nog beter helpen met hun keuze voor energie en bij energie besparen en zelf opwekken.

Beste energieleverancier 2014 volgens Gaslicht.com

Greenchoice is in maart van 2014 voor het tweede jaar op een rij door Gaslicht.com uitgeroepen tot beste energieleverancier. Met name als het gaat om prijs-kwaliteitverhouding blijkt Greenchoice over het gehele jaar 2013 het beste te hebben gepresteerd.

Bekijk hier de uitslag van dit onderzoek

Winnaar WUA 'Web Service Scan' 2014

In februari 2014 heeft WUA! onderzoek gedaan naar de online service verlening van een aantal grote energieleveranciers. Greenchoice levert de beste online service met een rapportcijfer van 8,2.

Bekijk de uitslag van dit onderzoek

Beste energieleverancier 2014 volgens Energievergelijken.nl

In januari 2014 is Greenchoice door bezoekers van Energievergelijken.nl voor de derde keer op rij uitgeroepen tot beste energieleverancier.

Hoge score enquête Consumentenbond 2013

Wat is nu de beste energieleverancier? Welke energieleverancier levert goede service en is ook nog klantvriendelijk? Dat is als consument lastig uitzoeken. Daarom hield de Consumentenbond een enquête onder bijna 4.800 consumenten om antwoord te krijgen op de vraag: 'Hoe blij bent u met uw energieleverancier?' Greenchoice kreeg de topscore 7,8!