Compensatieregeling

  • Gemakkelijk compensatievergoeding aanvragen
  • Meestal binnen 5 weken het geld op je rekening
  • Tot maximaal €250,- vergoed

Hoe werkt de compensatieregeling?

Wij vergoeden de opzegboete van je vorige leverancier tot maximaal €250,00 (€ 125,00 per aansluiting). Is jouw opzegboete lager? Dan betalen we je maximaal het bedrag van de opzegboete terug. Is jouw opzegboete hoger dan het bedrag dat wij vergoeden? Dan betaal je het resterende bedrag zelf. Of je recht op hebt op compensatie, staat duidelijk vermeld in de voorwaarden van jouw contract.

Compensatieregeling aanvragen 

Veelgestelde vragen compensatieregeling

Wanneer krijg ik mijn geld?
Binnen 10 werkdagen hoor je van ons of jouw aanvraag is goedgekeurd en krijg je van ons de datum waarop je het bedrag op jouw rekening kunt verwachten (binnen 5 weken). In de meeste gevallen staat het geld binnen een maand op jouw rekening.
Tot wanneer kan ik mijn opzegboete declareren?
Je kan de compensatieregeling aanvragen tot maximaal drie maanden nadat we bij jou zijn gaan leveren.
Worden al mijn kosten vergoed?
De compensatieregeling geldt alleen voor de opzegboete. Kosten voor welkomstcadeau ‘s, vervallen kortingen of terug te betalen vergoedingen, vallen niet onder de regeling.
Hoeveel vergoedt Greenchoice van mijn opzegboete?
Wij vergoeden de opzegboete van je vorige leverancier tot maximaal €250,00 (€ 125,00 per aansluiting). Is jouw opzegboete lager? Dan betalen we je het bedrag van de opzegboete terug. Is jouw opzegboete hoger dan het bedrag dat wij vergoeden? Dan betaal je het resterende bedrag zelf. Of, en met welk bedrag we jouw eventuele opzegboete vergoeden, staat in de voorwaarden van jouw energiecontract.   Greenchoice vergoedt maximaal de volgende bedragen per energieproduct (stroom en/of gas): Je contract liep nog
  • minder dan 18 maanden € 50
  • 18 tot 24 maanden € 75
  • 24 tot 30 maanden € 100
  • meer dan 30 maanden € 125
Staat jouw vraag er niet tussen?
Mocht je nog vragen hebben, neem dan even een kijkje op onze veelgestelde vragen pagina.
Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 4,1 5167 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg