Samen Nederland groener maken?

Voordeel bij Greenchoice speciaal voor natuurkampeerders

Stap nu over en profiteer van een extra voordelig KampeerStroom-tarief, speciaal voor natuurkampeerders: 

  • Écht groene energie & bosgecompenseerd gas.
  • Makkelijk zelf online uw zaken regelen.
  • Een blijvend scherp tarief 
  • Eenvoudig overstappen zonder extra kosten of boetes.
  • Persoonlijke aandacht voor uw vragen.
  • Service van de klantvriendelijkste energieleverancier 2015 én 2016 volgens de Consumentenbond.

Door op de gele aanmeldknop te klikken, komt u in het aanmeldscherm terecht. Hier kunt u ervoor kiezen om zich aan te melden voor elektra en gas, of voor één van beide producten. Tevens kunt u hier de keuze maken of u gebruik wenst te maken van ons 1 jaar vaste contract, ons 3 jaar vaste contract of ons variabele contract. U zult als natuurkampeerder bij alle contractvormen via deze website altijd een collectieve korting van 0,25 eurocent per kWh en per m3 ontvangen, ten opzichte van de tarieven die u rechtstreeks met ons zou kunnen afsluiten. Ook als bestaande klant van Greenchoice kunt u via deze weg profiteren van dit voordeel!

Geef hierbij onder het veld "kenmerk" het nummer van uw Natuurkampeerkaart op.

Over Natuurkampeerterreinen

Op de Natuurkampeerterreinen in Nederland kunt u in alle rust en vrijheid kamperen, in harmonie met de natuur. De terreinen kenmerken zich door hun ligging in een mooi landschappelijk gebied en door hun aandacht voor duurzaamheid, natuurbeleving, cultuurhistorie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur (voorheen Stichting Natuurkampeerterreinen) zet zich in voor een duurzame ontwikkeling van deze terreinen. Kijk voor meer informatie op:

www.natuurkampeerterreinen.nl

Groene stroom

NL Wind100%

Groen gas

Bosgecompenseerd gas100%

Scherpe tarieven

Duurzaam hoeft niet duur te zijn: bij Greenchoice bent u altijd verzekerd van een scherp tarief. Of u nu voor onze variabele tarieven gaat, of voor onze vaste tarieven, u krijgt gegarandeerd 100% duurzame energie zonder dat u te veel betaalt.

Het totaal tarief (incl. btw) is inclusief overheidsheffingen en btw. De overheidsheffingen en netbeheerkosten gelden voor het kalenderjaar 2018. De overheidsheffingen gelden voor een maximaal jaarverbruik van 10.000 kWh stroom en 170.000 m3 gas. Bij een hoger verbruik hoort een ander tarief van de overheidsheffingen en varieert het totaal tarief. De netbeheerkosten kunnen wijzigen per kalenderjaar of tussentijds als de aansluitwaarde van uw aansluiting verandert. Deze berekening is gebaseerd op een gemiddelde grootte van de aansluitingen (3x25A voor stroom en G6 voor gas). De kosten kunnen afwijken van de kosten die o.b.v. uw verbruik maandelijks bij u in rekening worden gebracht.