Goedkope energie? Neem voordelig stroom en gas af van Greenchoice

Groene stroom van Greenchoice

Greenchoice is een energieleverancier van honderd procent groene stroom en bosgecompenseerd gas. Wij gaan uit van de trias energetica:


1. Zo min mogelijk energie verbruiken

2. Voor de energie die je alsnog nodig hebt, kiezen we uitsluitend duurzame opties

3. Kan dat niet op grote schaal, zoals bij gas? Dan compenseren we de impact op de natuur


Lees verder om te zien hoe wij de trias energetica in praktijk brengen.

Bespaar op energie met BOKS van Greenchoice

Alle klanten van Greenchoice kunnen via de app meedoen met BOKS. Klanten met een analoge meter of klanten met zonnepanelen kunnen met BOKS bespaaruitdagingen aangaan en dus zo al flink besparen. Voor klanten met een slimme meter biedt BOKS Slim een unieke analyse van het energieverbruik per apparaatgroep. Zo kun je direct besparen! Het goedkoopste gas en de goedkoopste stroom is die je niet verbruikt! En ook nog eens het groenst. Daar doen we het wél voor!

Zelf energie opwekken

Goedkope energie kun je ook genereren door zelf energie op te wekken. Dit kan met goedkope zonnepanelen van Greenchoice. Wij bieden complete zonne-energiesystemen voor huizen met zowel een plat als een schuin dak, eventueel met financiering op basis van een lening. Door scherp te onderhandelen met leveranciers en installateurs bent u via Greenchoice verzekerd van betrouwbare materialen tegen een eerlijke prijs. We laten je graag zien hoe zelf energie opwekken met zonnepanelen in zijn werk gaat.

Er zijn naast het plaatsen van zonnepanelen nog andere interessante manieren om zelf energie op te wekken. Soms is het makkelijker om dit samen te doen. En nog hartstikke leuk ook! Daarom kun je er ook voor kiezen om mede-eigenaar te worden van een windmolen. Zo kun je je eigen groene windenergie opwekken.

Of ga aan de slag via een energiecoöperatie om duurzame energie op te wekken.

Boscompensatie

Elektriciteit kun je duurzaam opwekken, maar met gas ligt dat nog wat ingewikkelder. Daarom compenseert Greenchoice de CO2-uitstoot die het gasverbruik van klanten met zich meebrengt via bosprojecten over de hele wereld. Een waardevolle bijdrage aan het terugdringen van klimaatverandering. Maar de impact van de bosprojecten gaat verder dan dat. Onze wereldwijde bosprojecten hebben daarnaast effect doordat zij zorgen voor een beter leefgebied voor planten en dieren én voor het ondersteunen van de lokale bevolking.

Zo maak je de groenste en voordelige keuze

Wij hanteren hierbij zeer concurrerende tarieven met als doel dat zoveel mogelijk Nederlanders overstappen op groene energie. Via onze overstapservice bereken je gemakkelijk je groene tarief dat past bij jouw huishouden en verbruik.

Of ben je op zoek naar de goedkoopste energieleverancier voor uw onderneming? Greenchoice biedt ook voor de zakelijke markt goedkope stroom en gas, gecombineerd met duurzaamheid en service. Bij Greenchoice ontvang je bosgecompenseerd gas én kies je je eigen stroombron. Vergelijk hier onze producten en bepaal zelf de looptijd van uw contract.